Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća u Međimurju

Pijan i bez vozačke neregistriranim automobilom pregazio djevojčicu i pobjegao

prometna nesreća
Foto: PU međimurska
22.02.2017.
u 10:55

– Nakon udara, pješakinja je odbačena izvan kolnika, dok je BMW prednjim dijelom udario u prednji dio parkiranog Hyundai Accenta. Od siline udara Hyundai je odbačen u zid obližnje obiteljske kuće – kažu u policiji

Vozač (30) neregistriranog  BMW-a  koji je sinoć oko 19 sati u selu Paragu u Međimurskoj  županiji pijan pregazio djevojčicu nema vozačku dozvolu, a nakon nesreće je pobjegao!

Izmjereno mu je 1,98 promila alkohola u  krvi. Na ravnom dijelu ceste prešao je na lijevu stranu kolnika i prednjim lijevim dijelom vozila udario u pješakinju koja je uz rub kolnika hodala  u istom smjeru.

Djevojčica teško ozlijeđena

– Nakon udara, pješakinja je odbačena izvan kolnika, dok  je  BMW  prednjim  dijelom  udario  u  prednji  dio parkiranog Hyundai Accenta. Od siline udara Hyundai je odbačen u zid obližnje obiteljske kuće – kažu u policiji.

Nakon nesreće vozač je pobjegao, ne pruživši ozlijeđenoj pješakinji  pomoć, no već na prvom zavoju zbog neprilagođene je brzine sletio s ceste i udario u betonsku dvorišnu ogradu na kućnom broju 170. Pješice se udaljio s mjesta događaja, no uhićen je pola sata nakon nesreće.

Petnaestogodišnja djevojčica zadobila je teške ozljede i zadržana je na liječenju u čakovečkoj  bolnici. Vozač će biti prijavljen zbog kaznenih djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu i nepružanja pomoći, a slijedi mu i optužni prijedlog Prekršajnom sudu zbog počinjenja nekoliko prometnih prekršaja.

>>Pijani vozač neregistriranim automobilom udario 15-godišnjeg pješaka

>>Kobna prometna nesreća kod Križevaca, jedna osoba poginula u sudaru

Komentara 22

PO
poluprovokator
11:04 22.02.2017.

Uz svu kaznu koja ga ide i debelu odštetu treba mu nametnuti i doživotnu financijsku skrb o unesrećenoj u visini bar 500€ tako da do smrti dobiva podsjetnik na mjesečnoj bazi

Avatar robil
robil
11:01 22.02.2017.

Sad mu dajte uvjetnu jer mu je prvi put. Ili ako nije nema veze.

NO
Noniak22
11:02 22.02.2017.

Iskreno se nadam da nije tatin sin pa da odleži desetak godina u zatvoru! Nadam se da će se curica potpuno oporaviti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije