Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAN OPĆINE VOĆIN

Stoljetni ciljevi Hrvatske ostvareni su pod nebeskom zaštitom

seks
Foto: Maja Šantoši/Pixsell
1/6
08.09.2011.
u 22:04

U vrtiću roditelji za djecu plaćaju samo 200 kuna mjesečno, a svaki naš student dobiva pomoć od 500 kuna, naglasio je načelnik Predrag Filić

VOĆIN - Povodom Dana općine večeras je delegacija Općine Voćin i uzvanika položila vijence na spomenik poginulim braniteljima i žrtvama četničkog masakra, a potom je otvorena novouređena šetnica, središnji novouređeni park, otvoren je početka radova na obnovi mjesnog vodovoda, sve u vrijednosti većoj od milijun kuna. Župan Tomislav Tolušić predao je voćinskim vatrogascima navalno protupoožarno vozilo vrijedno oko 320.000 kuna koje će u mnogome pomoći suzbijanju i gašenju požara na papučkom području. Na svečanoj sjednici najveća javna priznanja ove lokalne samouprave, Plakete Općine Voćin dodijeljene su požeškom biskupu msgr. Antunu Škvorčeviću, saborskom zastupniku Josipu Đakiću i županu Tomislavu Tolušiću. Zahvalnice općine primilo je više zaslužnih građana i onih osoba koje su pomogle u razvoju voćinskog kraja.

Djeca i mladi najveća su vrijednost

- S prosjekom starosti od samo 27 godina najmlađa smo općina u Hrvatskoj. U našem vrtiću roditelju smještaj djece plaćaju svega 200 kuna mjesečno, a svakom studentu općina pomaže sa po 500 kuna. Djeca i mladi su naše najveće vrijednosti koje garantiraju da će Općina Voćin imati svjetlu i uspješnu budućnost, naglasio je općinski načelnik Predrag Filić, 

Potpredsjednik Šeks: -'Ovdje se doista radi, a rezultati se vide svakih devet mjeseci'

 Dan općine građanima su česitali i msgr.Josip Devčić i drugi uzvanici, a potpredsdjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks podsjetio je sudionike svečanosti na teške ratne dane ovoga kraja koji je u temelje Domovine ugradio više od 50 života svojih sugrađana. -  Ova generacija ostvarila je sve strateške i nacionalne ciljeve hrvatskog naroda kojima je hrvatski narod težio stoljećima. Jasno, sama volja i odlučnost ne bi bila dovoljna da nismo bili i pod nebeskom zaštitom, jer je naš rat, naša obrana bila pravedna. Nismo bili agresori niti osvajači, niti smo ratovali u drugim zemljama, irekao je u Voćinu večeras potpredsjednik Šeks . Osvrčući se na povoljne rezultate demografske obnove najmlađe općine u Hrvatskoj potpredsjednik Šeks je rekao: - Ovdje se doista radi. Doista se radi, a rezultati rada svakih devet mjeseci. Samo tako nastavite, naglasio je Šeks čestitajući Voćinčanima na do sada postignutim uspjesima.

Ključne riječi

Komentara 3

DR
drug
00:34 09.09.2011.

Seks je po ko zna koji put fantastican !!!!!!!

NE
nebitan
12:05 09.09.2011.

identificirati,locirati,uhititi,transferirati, potom se opiti.

BZ
Branko Zajec
18:44 09.09.2011.

\"Stoljetni ciljevi Hrvatske ostvareni su pod nebeskom zaštitom\", rekao je Šeks. Međutim posljednjih dvadeset godina i Bog je digao ruke od nas !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije