Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Stoljetni ciljevi Hrvatske ostvareni su pod nebeskom zaštitom

U vrtiću roditelji za djecu plaćaju samo 200 kuna mjesečno, a svaki naš student dobiva pomoć od 500 kuna, naglasio je načelnik Predrag Filić
08. rujna 2011. u 22:04 3 komentara 5 prikaza
seks
Foto: Maja Šantoši/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/6

VOĆIN - Povodom Dana općine večeras je delegacija Općine Voćin i uzvanika položila vijence na spomenik poginulim braniteljima i žrtvama četničkog masakra, a potom je otvorena novouređena šetnica, središnji novouređeni park, otvoren je početka radova na obnovi mjesnog vodovoda, sve u vrijednosti većoj od milijun kuna. Župan Tomislav Tolušić predao je voćinskim vatrogascima navalno protupoožarno vozilo vrijedno oko 320.000 kuna koje će u mnogome pomoći suzbijanju i gašenju požara na papučkom području. Na svečanoj sjednici najveća javna priznanja ove lokalne samouprave, Plakete Općine Voćin dodijeljene su požeškom biskupu msgr. Antunu Škvorčeviću, saborskom zastupniku Josipu Đakiću i županu Tomislavu Tolušiću. Zahvalnice općine primilo je više zaslužnih građana i onih osoba koje su pomogle u razvoju voćinskog kraja.

Djeca i mladi najveća su vrijednost

- S prosjekom starosti od samo 27 godina najmlađa smo općina u Hrvatskoj. U našem vrtiću roditelju smještaj djece plaćaju svega 200 kuna mjesečno, a svakom studentu općina pomaže sa po 500 kuna. Djeca i mladi su naše najveće vrijednosti koje garantiraju da će Općina Voćin imati svjetlu i uspješnu budućnost, naglasio je općinski načelnik Predrag Filić, 

Potpredsjednik Šeks: -'Ovdje se doista radi, a rezultati se vide svakih devet mjeseci'

 Dan općine građanima su česitali i msgr.Josip Devčić i drugi uzvanici, a potpredsdjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks podsjetio je sudionike svečanosti na teške ratne dane ovoga kraja koji je u temelje Domovine ugradio više od 50 života svojih sugrađana. -  Ova generacija ostvarila je sve strateške i nacionalne ciljeve hrvatskog naroda kojima je hrvatski narod težio stoljećima. Jasno, sama volja i odlučnost ne bi bila dovoljna da nismo bili i pod nebeskom zaštitom, jer je naš rat, naša obrana bila pravedna. Nismo bili agresori niti osvajači, niti smo ratovali u drugim zemljama, irekao je u Voćinu večeras potpredsjednik Šeks . Osvrčući se na povoljne rezultate demografske obnove najmlađe općine u Hrvatskoj potpredsjednik Šeks je rekao: - Ovdje se doista radi. Doista se radi, a rezultati rada svakih devet mjeseci. Samo tako nastavite, naglasio je Šeks čestitajući Voćinčanima na do sada postignutim uspjesima.

Koprivnica: Gotovo stopostotni odaziv građana na cijepljenje Pfizer cijepivom
JEDNO ZABRINJAVA
Član vladinog Znanstvenog savjeta otkrio koliko smo sigurni nakon cijepljenja
Boris Miletić
INTERVJU
„Čovjek koji prestane biti čovjek, izgubio je smisao“
  • drug:

    Seks je po ko zna koji put fantastican !!!!!!!

  • nebitan:

    identificirati,locirati,uhititi,transferirati, potom se opiti.

  • Branko Zajec:

    \"Stoljetni ciljevi Hrvatske ostvareni su pod nebeskom zaštitom\", rekao je Šeks. Međutim posljednjih dvadeset godina i Bog je digao ruke od nas !!!!