Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVE POVLASTICE

Što ulazak u Schengen zapravo znači za Hrvatsku? Posebno će profitirati jedna grana gospodarstva

08.12.2022.
u 19:11

Kod turizma Schengen je već i u Hrvatskoj pokazao rast broja putnika zrakoplovima. EP je istaknuo kako je Schengen potaknuo kratke izlete

Komentara 26

Avatar bolešnji
bolešnji
19:46 08.12.2022.

Bravo za vladu Andreja Plenkovića! Danas smo dobili Schengen - sutra dobijamo Brazil. Pa kaj hoćeš više za ovaj tjedan.

SE
Serđo23
19:48 08.12.2022.

Posebno će profitirati lopovi iz Italije i drugih EU zemalja koji će navaliti na benzinske pumpe , draguljarnice , prazne stanove vikendaša , bankomate ,otključane aute i turiste na jadranu . Ako neko misli daće gužve biti manje , grdnoo se vara! Na ulazu i izlazu autocesta i tunela gužve če biti veče jer su ih granični prijelazi ublažavali .

IC
ICCO
20:40 08.12.2022.

Samo da ne postanemo hot spot za migrante a to će biti teško izbjeći kao nusprodukt ulaska. Provjerite dvaput ispod pokrivača kad idete spavati da Husein nije zaspao prije vas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?