Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Protiv američkog jednopolarnog svijeta

Što Šangajska organizacija sprema Zapadu: Okuplja ‘pola čovječanstva’ i sanja novi svjetski poredak

15.09.2022.
u 22:09

Šangajska organizacija osnovana je prije dva desetljeća kako bi promovirala borbu protiv terorizma i sigurnost na granicama, a Xi joj je prije nekoliko godina odlučio udahnuti novi život. U članstvo su 2017. pristupili Indija i Pakistan, a današnje pristupanje Irana za neke je znak da bi blok mogao postati neka vrsta antizapadne alijanse, zaključili su analitičari CNN-a.

Komentara 29

JU
JustinCase
22:51 15.09.2022.

Jedino slijep ne vidi da je Evropa mrtva. U svim zapadnoevropskim zemljama bjelo stanovnistvo postaje manjina i boji se nos pomoliti u vecinu svojih cetvrti. Jos malo se ruralni krajevi drze ali ni njima se ne pise dobro

Avatar AnteDeJure
AnteDeJure
01:20 16.09.2022.

Sretan im put!

BH
BHHrvat1975
05:42 16.09.2022.

Što god da je.... To su podjele, a one ne vode ničemu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?