Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DONOSIMO POZADINU

Što je točno kumovalo obračunu Kijeva i Merkel? Izostanak isprike i priča o Rusiji samo su dio problema

Merkel osudila invaziju na Ukrajinu u prvom intervjuu nakon odlaska s vlasti
Fabian Sommer/DPA
08.06.2022.
u 19:16

Njezin pretjerano popustljiv tretman diktatora Putina uznemiruje, kazao je ukrajinski veleposlanik u Berlinu Andrij Melnik.

Komentara 16

PR
prajdali100
20:10 08.06.2022.

Ova žena je Njemačkoj nanijela toliko zla da je to teško opisati.

Avatar horuk
horuk
20:43 08.06.2022.

Nije to bila pomirljiva politika prema Rusima vec hladno proracunato da je za Njemacku i njenu ekonomiju vaznije dobiti jeftinu naftu i plin nego tamo neka ljudska prava nekih tamo istocnih manje vrijednih naroda. To je oduvjek njemacka politika. Nacelno za ljudska prava a u pozadini politika moci i bliski odnosi sa svim diktatorskim i agresorskim vladama svijeta sve do Srbije. Samo takve Njemci stvarno postuju. A mi klimavci vec u stvari stotinama godina nasjedamo na njihove finte i njihovo trgovanje tudjim teritorijama, resursima i ljudskim pravima.

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
20:23 08.06.2022.

Pogrebnica Europe !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?