Naslovnica Vijesti Svijet

Što bi rekli Trump i Merkel? Tečaj masturbacije posvađao njemačke studente

Pritom bi, kako se objašnjava, trebali biti analizirani društveni aspekti masturbacije poput srama, ali bi trebale biti isprobane „posebne tehnike“ masturbacije
28. travnja 2018. u 14:03 12 komentara 1359 prikaza
Ilustracija
Foto: Thinkstock

Na sveučilištu zapadnonjemačkog grada Bielefelda razvio se spor između liberalnih i konzervativnih studentskih udruga oko financiranja jednog tečaja masturbacije za žene, prenosi lokalni tisak u subotu.

Donald Trump i Angela Merkel Bijela kuća Šarmer Trump na sastanku o nuklearnom pogonu: "Angela Merkel je iznimna žena"

„Mi želimo znati koliko ovaj tečaj košta i jesu li za to bila korištena studentska sredstva“, rekla je Kathrin Krause predstavnica konzervativne studentske udruge RCDS za dnevnik Neue Westfaelische.
Studentska udruga RCDS, koja je tijesno povezana s Kršćansko-demokratskom unijom (CDU), govori o „lošem vicu“ i smatra da je ovim tečajem spriječen normalan pristup jednoj ozbiljnoj temi.

Tečaj masturbacije, koji je namijenjen ženama i transrodnim osobama, održava se u sklopu tematskog tjedna „Društvo. Moć. Rod“ koje organizira lokalni ogranak studentske samouprave AStA, tradicionalno politički lijevo orijentirane organizacije studenata njemačkih sveučilišta.

Tečaj bi trebao biti održan u nedjelju a sastoji se od dva dijela „teoretskog i praktičnog“. Mjesto održavanja je priopćeno samo sudionicima. Pritom bi, kako se objašnjava, trebali biti analizirani društveni aspekti masturbacije poput srama, ali bi trebale biti isprobane „posebne tehnike“ masturbacije. Prema Facebook stranici AStA-e Bielefeld, tečaj je odavno popunjen.

RCDS smatra da ovakvi tečajevi ne smiju biti financirani novcem studenata. AStA se djelomice financira i iz studentskih pristojbi koje plaćaju svi studenti.

Angela Merkel 'MORAMO BITI USKLAĐENI' Merkel o iranskom nuklearnom sporazumu: 'To nije dovoljno' Ilustracija Novi antisemitizam Židovi u Njemačkoj na udaru i migranata križ Iznenadili objavom Njemačka savezna država naredila da se postavi križ na svaku vladinu građevinu
VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
 • bf2:

  tečaj mastubracije??? i to su kao neki studenti? što oni studiraju? indologiju,seksologiju i ostale bedastoće,te se kasnije uvuku u nekakve udruge i smatraju se moralnom i intelektualnom kremom društva?? vrhunac retardacije zapadnog svijeta...

 • Avatar mofo
  mofo:

  Zašto spominjanje Trumpa i Merkel u vezi sa ovim?

 • Avatar pittbull
  pittbull:

  Treba upravu vecernjeg zajedno sa novinarima poslati na tecaj ali sudeci po njihovoj tehnici pisanja da nisu samo polozili tecaj nego Doktorirali sa odlicnim uspjehom.