Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA U INI

Stjepan Leko od svjedoka postao osumnjičenik, uhićen i Vlado Mandić

11.10.2022.
u 07:09

U nastavku afere Ina, u kojoj je ta kompanija oštećena za, kako se sumnja, milijardu kuna, uhićeni su podređeni Damira Škugora te direktor tvrtke ENV Croatia plin

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Dragovit
Dragovit
07:11 11.10.2022.

Pipci kriminalne hobotnice .... tko zna gdje sve tj. kod koga završavaju.

Avatar AP (autokratski premijer)
AP (autokratski premijer)
08:00 11.10.2022.

Kad afera nema s aktualnom vlasti zašto vlast organizira konferencije tim povodom? Valjda da bi nam objasnila kako smo glupi što uopće sumnjamo na to. A tko se ono slikao sa Škugorom na privatnim zabavama i tko ga je guraoo za direktora HEP-a?

TA
Tarantula
07:20 11.10.2022.

Sada se jasno pokazalo kako je HDZ u pravu i da nije bilo kriminala u INA-i nego je to bila uobičajena poslovna praksa da se sa 15 poduzeća sklope ugovori o povoljnijoj otkupnoj cijeni plina kako bi im se pomoglo u teškim gospodarskim trenucima i kako bi hrvatski narod dobivao plaće i prehranjivao svoju obitelj. Nema kriminala dok je HDZ na vlasti, ako i ima to je sve djelo oporbe!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?