Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Sociolog: Moguće je da će izbijati sukobi na poslu. Cijepljeni neće htjeti raditi s necijepljenima

Hrvatska se ubraja među tri države EU u kojima se najmanje građana želi cijepiti, gore od nas su samo Bugarska u kojoj se želi cijepiti trećina građana i Latvija s 45 posto zainteresiranih
04. lipnja 2021. u 11:32 159 komentara 53325 prikaza
Šibenik: Nastavljeno cijepljenje protiv covida-19 na Baldekinu
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/3

Interes za cijepljenje protiv COVID-a polako pada jer se približavamo udjelu od 46% građana koji su se u proljeće prema istraživanju Eurofounda izjasnili za cijepljenje. Do sad je cijepljeno 40% odraslih građana. Kako na cijepljenje privoljeti one koji se kolebaju ili se ne žele cijepiti? Zasad je cijepljenje dobrovoljno, ali u slučaju nepostizanja dovoljne procijepljenosti, štetne za zdravlje ljudi i ekonomiju, država može posegnuti za krajnjom mjerom i cijepljenje proglasiti obveznim! Hrvatske zdravstvene vlasti nadaju se da će kampanja “Misli na druge. Cijepi se” biti dovoljna za postizanje zadovoljavajuće razine cijepljenja među građanima. Ne bude li, u pripremi su još neke akcije, ali je o njima prerano govoriti, kaže ministar Beroš.

Večer u Dubrovniku, na ulicama sve više turista
TOMISLAV KRASNEC
Kako bi Hrvatska izgledala danas da prije 10 godina nije završila pregovore s EU
Gangster
GANGSTER TE VOLI
Pogledajte slavni dokumentarac: Hoće li legenda Bugarki Maji pronaći partnera?
SLABO POZNATO
Legendarni hrvatski nogometaši Zajec, Šurjak, Belin... igrali su za "Srbiju"
  • _________:

    Zašto se cijepljeni boje necijepljenih?

  • kristov:

    Bolesnici i "vakcinisani" ne će željeti raditi sa zdravima!!!! Hej ljudi, je li vam to normalno, je li to novo ili staro normalno. Jednako je i sa putovanjima, zdrav čovjek ne smije putovati bolesni, preboljeli i obilježeni smiju i mogu! ... prikaži još! Uzdravlje!!! Ako se cijepljeni, koji su to učinili čak dva puta, dvostruko, boje zaraze, zašto su se cijepili?? Prije bih kazao da oni koji su, a ima slučajeva, inficirani i po dva puta, cijepljeni po dva puta, da su opasnost za nas zdrave, da nam prenesu zarazu, nego mi dokazano zdravi na njih "zaštićene". Doista, besmisleno!

  • _________:

    Izbijati će sukobi ako ćete i dalje biti tako naporni i ako nas budete prisiljavali na nešto.