Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOŽE LI SE IZBJEĆI 4. VAL PANDEMIJE

Sociolog: Moguće je da će izbijati sukobi na poslu. Cijepljeni neće htjeti raditi s necijepljenima

04.06.2021.
u 11:32

Hrvatska se ubraja među tri države EU u kojima se najmanje građana želi cijepiti, gore od nas su samo Bugarska u kojoj se želi cijepiti trećina građana i Latvija s 45 posto zainteresiranih

Ključne riječi

Komentara 151

VL
_________
11:52 04.06.2021.

Zašto se cijepljeni boje necijepljenih?

KR
kristov
11:59 04.06.2021.

Bolesnici i "vakcinisani" ne će željeti raditi sa zdravima!!!! Hej ljudi, je li vam to normalno, je li to novo ili staro normalno. Jednako je i sa putovanjima, zdrav čovjek ne smije putovati bolesni, preboljeli i obilježeni smiju i mogu! Uzdravlje!!! Ako se cijepljeni, koji su to učinili čak dva puta, dvostruko, boje zaraze, zašto su se cijepili?? Prije bih kazao da oni koji su, a ima slučajeva, inficirani i po dva puta, cijepljeni po dva puta, da su opasnost za nas zdrave, da nam prenesu zarazu, nego mi dokazano zdravi na njih "zaštićene". Doista, besmisleno!

VL
_________
12:01 04.06.2021.

Izbijati će sukobi ako ćete i dalje biti tako naporni i ako nas budete prisiljavali na nešto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije