Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDIZBORNA UTRKA

Stiže dalmatinski show u Sabor? Ričard nezavisni kreće u borbu protiv Titana

Šibenik: Enio Meštrović nastupio s predstavom "Oči uoči zgospod'non"
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/6
21.03.2024.
u 11:49

Enio Meštrović alias Ričard za Večernji list je izjavio da će se sve znati tek pred kraj roka, a potpredsjednica nezavisnih Adela Frank nam je rekla da je krajnji rok 29. ožujka.

Satirom protiv borbe Titana i političkih podjela. Time će se voditi u predizbornoj utrci još jedna stranka na političkom nebu Hrvatske osnovana prije desetak dana, ali čiji je glavni protagonist itekako poznat u Dalmaciji, a u Zadru je i glavni ključar situacije u kojoj HDZ prvi put nije imao većinu u gradskom vijeću, ali se nije svrstao ni uz SDP. Ričard nezavisni lista je koja će se predstaviti najvjerojatnije slijedeći tjedan.

Enio Meštrović alias Ričard za Večernji list je izjavio da će se sve znati tek pred kraj roka, a potpredsjednica nezavisnih Adela Frank nam je rekla da je krajnji rok 29. ožujka. - Namjera je priču s lokalne scene preslikati u Sabor. Bit će to politika protiv politika podjele i to satirom u Ričardovom stilu - rekla nam je Adela Frank. Da razotkrivanje političkih elita komedijom itekako ima prođu u Zadru potvrđuje i čak sedam mandata Ričardove liste u gradskom vijeću, a koja se bori protiv daljnje devastacije prostora, betonizacije…Kandidirat će se u devetoj izbornoj jedinici.

VIDEO: Milanović šokirao naciju, Ustavni sud zaprijetio i poništenjem izbora

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije