Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči rekonstrukcije Vlade
Povratak na članak

Stiera u vrhu stranke optužuju da govori kao oni koji žele rušiti HDZ

Stier je imao priliku biti dio borbe za promjene u Hrvatskoj, ali je odlučio povući se i ostati sa strane - poručio je premijerov blizak suradnik

Komentari 61

DU
Deleted user
07:52 14.07.2019.

Plenković se boji bilo kojih izbora kao i referenduma kao vrag tamjana.jer zna da je tu gotov.

VL
Avatar HrvatskiNacionalist
HrvatskiNacionalist
07:44 14.07.2019.

Štir( tako mu se rodjaci prezivaju a on Stier) ipak je politicki Hrvat a Plenki ne , plenki je okrenut kako vjerar od istanbula puse Beograd, Beč , Brisel njemu odgovara. Stir nije lopov njemu se nece dogoditi grupa Borg moze li biti gori od prethodnika? Ne moze! Adezejci danas napadaju Štira a sutra ce ga slaviti

VL
Avatar navijač
navijač
07:31 14.07.2019.

Meni se čini da je HDZ svoje odradio , pogotovo nakon ovakve koalicije koja ga i drži na vlasti a ne narod i birači.

VL
AN
Antiflašist
06:56 14.07.2019.

Plenki moze u stranci raditi sto hoce ali je frustrian sto to nemoze raditi s biracima, umjesto da proglasi izvanredno stanje na granici jer horda divljaka ulazi svakodnenovo u sred Hrvatske, dok smo okruzeni žicom sa svih strana, on se bavi dvorskim spletkama.

VL
DH
dalibor.hren
07:31 14.07.2019.

U vrhu stranke se ponašaju kao da se žele srušiti sami! Ne treba im Stier!!!

VL
AV
Avaz
08:17 14.07.2019.

Stirova vorba protiv klijantelizma u hdz je borba protiv udbaša i njihovi sinova kako u hdz tako u sdp koji drmaju RH. Zato se panično boje lustracije

VL
DU
Deleted user
07:38 14.07.2019.

Stier je u svemu u pravu osim u najvažnijem. HDZ je nesposoban za borbu protiv klijentelizma i korupcije jer su klijentelizam i korupcija u temelju stranke. 95% članova je u stranci zbog osobnih interesa.

VL
KC
Kcro
07:50 14.07.2019.

Dobili su 22% na euroizborima i onda se cude sto ih se kritizira?!? Uci u koaliciju s sdss-om i hns-om i traziti glasove drzavotvornih hrvata je znak totalnog nepoznavanja situacije. Hrvati nacionalno svjesni nisu ovce.

VL
PA
Prosvijećeni apsolutist 2
06:53 14.07.2019.

Kako moze nedemokratski vodjena stranka demokratski voditi drzavu?

VL
PR
prajdali100
07:59 14.07.2019.

Stier je dobro detektirao mnoge stvari sviđalo se to nekome ili ne.A što radi Plenki ? Koordinira politike sa Pupavcem i Bandićem.Pljuc.

VL
Avatar dalmos Zadar
dalmos Zadar
08:36 14.07.2019.

Ovo je najgori HDZ od postojanja gore nemoze biti.Zracni prostor daju Madarima da kontroliraju,pa to je izdaja drzave.

VL
Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
09:56 14.07.2019.

Stier predstavlja ono malo poštenja ako ga u politici ima

VL
IB
iva.begovic
08:21 14.07.2019.

Neobično je da desne političke stranke, poput našeg HDZeja, koje okupljaju na zajedničkim vrijednostima: crkve, domovine, države, donose malo ili gotovo niša za opće dobro. To je politički fenomen koji nije karakterističan samo za Hrvatsku. Najviše se u zajedništvo busajuu oni koji su najsebičniji. Npr. naša Crkva koja izdašno dobiva iz proračuna, a ne smeta ih što su naše socijalne naknade najniže u Europi. Oni kao nacionalna Crkva dobivaju od poreznih obveznika najviše, u europskim razmjerima. Nije li to kontradiktorno i sebično samo po sebi? Nadalje, branitelji, svi se busaju u domovinu, slušaju Thompsona, ruka na srcu, a kad tamo nikad im dosta privilegija. I sami znaju koliko je kukolja među njima ali protiv toga se ne bore, nego samo da dobiju još više. I tako, moglo bi se tu još nabrajati, uglavnom oni koji se među nama najviše pozivaju na zajedničke vrijednosti, najsebičniji su.

VL
Avatar HrvatskiNacionalist
HrvatskiNacionalist
07:51 14.07.2019.

Ovo nema ni psihijatrija sto ima taj pokvareni vrh. Kazu mogao je s nama odradjivati posao. Mogao je izdati sebe a izisao je i jasno rekao moje vrijeme dolazi Andrej ti si proslost. Štir to radi na mudar nacin, morao je pazit da ga ne izbace iz stranke a opet reci bandi dosta je lopovluka. Gospodine Štir ja mrzim HDZ evo promjenite to, otjerajte svu tu zabokrecinu prvog bacica s crnim torbama, on je ovaj skriveni izvor.

VL
DU
Deleted user
07:26 14.07.2019.

stier je još samo jedan u nizu glumaca kakvih smo se do sada nagledali na čelu hdz a. Problem je što se u toj organizaciji ne mijenja lopovska politika i krcata je raznih kuščevića i marića. Tu organizaciju pod hitnoo treba smijeniti i svima provjeriti porijeklo imovine

VL
BO
boris
11:14 14.07.2019.

plenkovic ruši HDZ, a Štir ruši takvu hdz kakva je sada

VL
Avatar Snijeg
Snijeg
08:55 14.07.2019.

Zasto na Indexu.hr nazivaju Sanaderovu vladu #zločinačkom organizacijom?

VL
IB
iva.begovic
08:12 14.07.2019.

Plenković je izabrao stabilnost prije svega i u takvim uvjetima teško je provoditi borbu protiv korupcije i klijentelizma jer je potpora Vladi u Saboru zasnovana na korupciji (žetončići) i klijentelizmu (HNS). Stier, ima pravo na svoje mišljenje i nije u redu da mu se to zamjera teškim riječima. Tko je još "riječima" srušio Vladu? Za takvo nešto potrebni su žetončići. Inače, Stier je rekao ono što građani žele čuti, a klijentelizam je utisnut na čelo svakog člana HDZa. Stoga neka on samo prodaje maglu. Iskustvo nas je naučilo da ono što izreknu HDZovci, vrijedi koliko vrijede njihove riječi i eventualno papir na kojem je napisano. U stvarnosti od toga nikada ništa dobra biti neće.

VL
IN
inot
07:14 14.07.2019.

" borbe za promjene u Hrvatskoj" valjda borba za svoj račun u znanim i neznanim bankama,,fujpljuc

VL
DA
DANTE
17:27 14.07.2019.

Zar je demokratska, gradanska, antifašisticka, uljudena, sekularna Hrvatska toliko nisko pala da joj horde zlocinackih umova bjelosvjetskog kleroustaškog nakota iz prvog koljena,..... tipa Stiera........ (unuk ustaškog ratnog zlocinca, zapovjednika zlocinacke hercegovacke ustaške Crne legije) , uz pomoc Brkica, Kovaca, Kitarovicke, Kaptola, pokušava pretvoriti HDZ Tudmana, antifašista, u zlocinacku kleroustašku organizaciju

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.