Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBRAČUN PREMIJERA I KOVAČA
Povratak na članak

Stier poručio Plenkoviću: Svaki član HDZ-a je važan. Nema tog člana koji je irelevantan

Premijer Andrej Plenković komentirao je izjavu Mire Kovača rekavši da je njegov stav "za politiku HDZ-a i Vlade kompletno irelevantan".

Komentari 65

Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
22:40 13.09.2019.

Molim susjede da se okane naših portala i poganih komentara, ako misle opet dolazit konobarit, čistiti i bauštelat u RH. Hvala

VL
Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
22:47 13.09.2019.

Gdje su sad: Opačić, Varga, Mrsić, Saucha sada? Zna li tko?

VL
BA
bakulušić
00:29 14.09.2019.

Domoljubi su postali "irelevantni" a branitelji i udovice branitelja "marginalne skupine". Bilo bi dobro da se i "irelevantni" i "marginalne skupine" distanciraju od HDZ-a, HDZ bi postao irelevantan i marginalna skupina. Tada bi se i karte drugčije dijelile.

VL
Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
22:46 13.09.2019.

Pola SDP-a prešlo kod Bandića, HNS i prodali se za siću. Jako jeftini ljudi.

VL
BA
barbaizamerike
22:55 13.09.2019.

Narod odlucuje pa neka pobjedi onaj koga clanovi vise podrzavaju posteno primit povjedu a i poraz

VL
FJ
fjdanm
23:17 13.09.2019.

Za Plenkovića je Pupovac relevantan, a pošteni ljudi su irelevantni. Plenkoviću, trenutno možeš kako hoćeš, ali nećeš dokle hoćeš.

VL
RA
Rafael945
22:50 13.09.2019.

Nisam neki fan Mire Kovaća, ali ovo što je Plenković izjavio za njega, koji je saborski zastupnik, bivši ministar vanjskih poslova, da su za HDZ irelevantni on i njegovo mišljenje, je u stvari prava slika Andreja Plenkovića.Mogu si samo zamisliti što taj umišljeni lik misli o onim tisućama članova HDZ-a, koji plaćaju svaki mjesec članarinu, samo vole svoju stranku i osim toga nemaju nikakve posebne povlastice.

VL
MA
Majkomoja
02:10 14.09.2019.

Stier je u pravu, netko se ovdje pogubio

VL
HD
HDZSDP
01:53 14.09.2019.

HDZ i Pupovac si pašu kao prst i nokat. Kao i HDZ i SDP, uostalom. E da sam to znao 90-ih, ne znam baš dal bih riskirao sve što jesam za Hrvatsku. Ja po Velebitu nosio glavu u torbi, a oni danas šuruju s Pupovcem, Vrdoljakom, Sauchom... Kad su birali izmedju MOST-a i HNS-a odabrali su HNS. Sramota za HDZ. Zato im tako i paše Pupovac, jer isto razmišljaju. Kradi i pusti mene da kradem. Zato im je MOST i bio (i ostao) “kamenčić u cipeli”. Nikad više moj glas, nikad...

VL
DU
Deleted user
08:08 14.09.2019.

Još malo i pa pa. Nije narod glup da mu to Plenković radi. Koštat će ga nepismeni ( nisu se znali potpisat - rekao Kuščević i ona Rimac, a po nagovoru glavnog ), onda ulizivanje Pupovcu, izrugivanje članovima svoje stranke... A da ne govorim o onima kojih nije bilo nigdje, a onda postali ministri/ce. Nigdje vas neće biti nakon izbora. Samo da znate da sam prije glasovala za HDZ.

VL
NE
neboiznadzagreba
22:50 13.09.2019.

Plenković je ovu izjavu dao na Kovačevu najavu da će se kandidirati za predsjednika HDZ-a i na njegovo mišljenje o Pupavcu, što bi pristojan novinar trebao i napisati. Plenkovićev ništa nije naučio iz slučajeva svojih bahatih štićenika, bivših ministara, koji su mislili da nikada neće biti bivši,ostaje i dalje prepotentan, samozadovoljan, umišljeni birokrat koji gazi po onima nižima, a daje se štipati za stražnjicu od pijani EU moćnika. Plenković je "lutka na koncu, bez trunka ideje" i jednom će svojim zaštitnicima postati bezkoristan, odbacit će ga kao staru krpu, samo da to bude prije nego dokrajči ovu zemlju! Za kraj, Finci, vjerujem, imaju veći utjecaj na finsku politiku, nego svi Hrvati, uključujući dužnosnike HDZ-a, na bahatog, iritantnog, EU namjesnika Plenkovića.

VL
DU
Deleted user
22:54 13.09.2019.

Predsjednik HDZa I Vlade očigledno se osilio I postao je izrazito galantan u pridjevanju etiketa poput lažljivac, irelevantan,.. Pa Plenković opću političku i pristojnu komunikaciju spušta na razinu trash-a (prev. :smeća), a naročito u posljednje vrijeme štiteći Pupovaca koji bezuvjetno mora otići sa hrvatske javne i političke scene. Možda će ovakvom retorikom uskoro morati otići i Plenković. Postaje neumjeren.

VL
ZU
zulika
22:47 13.09.2019.

Od kada je Kovac rekao sta misli i kako bi rjesio situaciju sa Pupijem Plenki je u teskoj defanzivi i u panici .Zadnjih dana izgleda uzrujano pa drzi neke Gebels razgvore na sjednici ko sta ko treba radit i kako se ponasat . To sve govori da uvelike gubi .Istina dolazi brzo na vidjelo a HDZ se mora suociti sa sledecim izgubljenim izborima zbog krive politike . Ovo sto je rekao o Kovacu je samo dokaz da je vec izgubio .Brzo ce on nestat sa politicke scene skoro jos gore od Sanadera !!!

VL
NO
Nordik
08:03 14.09.2019.

Plenković je Kovača je usporedio s Fincima. Jel to premijer ima noćne more s Helsinkijem i Novakovićkom.

VL
IV
IvoDivo
10:12 14.09.2019.

Plenković ej rekao ono što svi znamo da je Kovač, a i Stier irelevantan. Plenković je veliki političar koji vodi Hrvatsku naprijed , a mora nositi i teret ovakvih, raznih pupavaca. HNS-a i sličnih

VL
Avatar berija1
berija1
22:52 13.09.2019.

Stier i Kovac su kontrahenti, Stier mu preoteo ministarstvo vanjskih poslova sto mu ovaj nece zaboraviti. Ovo je njihova igrica samo sto je Stier puno pohlepniji, sad ga bajagi brani.

VL
ER
Erogez
06:18 14.09.2019.

Sukobi unutar HDZ-a su obmanjivanje publike. Dok se HDZ ne zabrani, nema puka ka napretku. HDZ je zlocinacka organizacija koja je zapocela i prouzrocila rat, organizirala etnicko ciscenje, organizirala kriminalnu pretvorbu i privatizaciju, provela pljacku hrvatskih gradjana, razorila socijalnu sigurnost, uspostavila sovinisticki nacin razmisljanja, porusila nekoliko tisuca spomenika NOB-a, relativizirala ustaske zlocine, dovela stanovnistvo u potpunu bijedu, blagoslovila bijeg desetaka tisuca hrvatskih gradjana u inozemstvo i doprinijela ugledu Hrvatske kao slijepog crijeva Europe i svijeta.............. Stier = unuk ustaškog pukovnika. To sa ovom Hrvatskom nema veze. !!!....

VL
DM
dmaravi5
09:01 14.09.2019.

bahatost na djelu. rezultat je viđen na eu izborima. iduća koja će vjerojatno platiti bahatost premijera biti će predsjednica. pitanje je, koliko je plenković zaista i podržava. ispriku pupovca je čuo samo premijer. dok shvati da se ovaj nije ispričao, proći će neko vrijeme. puno mu je trebalo i za otpis razrješenih ministara. tada će šteta već biti učinjena. ružno, ali pupovac se tako pokazao kao faktor nestabilnosti.

VL
JP
jpavicic
08:56 14.09.2019.

Samo budala može podcjenjivati i omalovažavati ljude, pogotovo ljude koji koji uživaju simpatije članstva dokazane u izbornim postupcima, a kasnije od ovih istih budala, marginalizirani i maknuti sa odgovornih funkcija.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
01:09 14.09.2019.

Uzbuna u kokosinjcu.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.