Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Malverzacije sa stečajevima

Sudac odlučio o istražnom zatvoru za Malenicu, Hrkaća i ostale

Veljko Miljević
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
1/6
16.11.2017.
u 09:25

Uskok ih sumnjiči da su pričinili štetu od oko 45 milijuna kuna te ostvarili korist od oko 27 milijuna kuna.

Sutkinja istrage usvojila je prijedlog USKOK-a te je nakon ročišta odredila istražni zatvor Vesni Malenici, sutkinji trgovačkog suda, Peri Hrkaču, stečajnom upravitelju, njegovoj suradnici Tatjani Kušec i poduzetniku Miroslavu Mitaku. Sutkinja je stečajnom upravitelju istražni zatvor odredila zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela dok je ostalim osumnjičenica istražni zatvor određen zbog mogućeg utjecaja na svjedoke.

Branitelj Pere Hrkača najavio je žalbu na odluku, te je kazao da se sukladnu zakonu o stečajevima njegov klijent sada obriše sa liste stečajnih upravitelja.

Kazao je da se njegov klijent pred USKOK-om branio šutnjom.

A što se tiče Milana Lučića njega se prvo treba ispitati s obzirom na to da trenutačno nije dostupan,

Prema najava Lučićeve obrane on bi do kraja tjedna trebao dati svoj iskaz nakon čega će se odlučitI hoće li se tražiti istražni zatvor.

 

Uskok ih sumnjiči da su pričinili štetu od oko 45 milijuna kuna te ostvarili korist od oko 27 milijuna kuna.  Osumnjičeni su u jučer ispitani na Uskoku nakon čega su prenoćili u policijskom pritvoru na Oranicama.


  

Komentara 1

SI
siskic
12:03 16.11.2017.

samo nek se ispovjede i pričeste...i to je to. košić će ih blagosloviti i reći odite u miru. vi ste domoljubi i veliki hrvati, to vama udba podvaljuje i podmeće. hahahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije