Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'VRAĆA VJERU U ČOVJEČANSTVO'

Oštetila tuđi auto na parkingu, reakcija vlasnika oduševila milijune

Screenshot
27.03.2021.
u 17:10

"Da su svi ovakvi, svijet bi bio bolje mjesto", "Ovo mi je vratilo vjeru u čovječanstvo", "Tako strpljiv i ljubazan. Oduševilo me ovo", samo su neki od brojnih pozitivnih komentara

Kako male divne geste mogu ganuti mnoštvo ljudi diljem svijeta, najbolje svjedoči događaj koji se zbio u Amarillu, gradiću u američkoj saveznoj državi Teksas. Zahvaljujući društvenim mrežama snimka je pregledana više od 14 milijuna puta i zaradila preko tri milijuna "lajkova".

Na snimci objavljenoj na popularnoj mreži TikTok, može se vidjeti kako muškarac mirno i ljubazno reagira nakon što saznaje da mu je starija gospođa "zakačila" automobil na parkingu, i k tome još priznaje da je on kriv.

@alex.harris.love

Always place kindness over material possessions... ##fyp ##foryou ##foryoupage ##xyzbca ##texas ##wreck ##car

♬ WITHOUT YOU - The Kid LAROI

- Koliko je loše - pita muškarac. Ispostavlja se da se radi samo o ogrebotinama, a muškarac dodaje: - U redu je. Nisam trebao tamo parkirati.

I dalje zabrinuta gospođa pita ga hoće li moći to sanirati, a on ju tješi da je to sitnica, a zatim ju pita je li njen automobil oštećen i je li ona dobro.

Obična lijepa gesta oduševila je korisnike TikToka.

"Da su svi ovakvi, svijet bi bio bolje mjesto", "Ovo mi je vratilo vjeru u čovječanstvo", "Tako strpljiv i ljubazan. Oduševilo me ovo", samo su neki od brojnih pozitivnih komentara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije