Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTUŽEN ZA KRIVOLOV

Starac lovio ribu mrežom u rukavcu Drave, prijeti mu do tri godine zatvora

Varaždin: Vodostaj rijeke Drava u laganom je porastu
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
03.11.2021.
u 10:13

U optužnici ga se tereti da je 16. lipnja 2021. u rukavcu Drave kod Ferdinandovca lovio ribu mrežom dugom oko sedam metara

Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici je podiglo optužnicu protiv 71-godišnjaka zbog počinjenja kaznenog djela protuzakonitog ribolova.

U optužnici ga se tereti da je 16. lipnja 2021. u rukavcu Drave kod Ferdinandovca lovio ribu mrežom dugom oko sedam metara, s veličinom oka šest puta šest centimetara, iako je znao da je upotreba takve mreže za ribolov zabranjena propisima o slatkovodnom ribarstvu, kažu u DORH-u.

Prema Kaznenom zakonu, onaj tko lovi divljač, ribu ili druge slatkovodne ili morske organizme na način ili sredstvima kojima se oni masovno uništavaju ili upotrebom nedopuštenih pomoćnih sredstava, kaznit će se kaznom zatvora do tri godine.

Ključne riječi

Komentara 11

VI
vidum
14:00 03.11.2021.

Nevjerojatno! Znači, dobit će čak upola manje od Sanadera?

Avatar Majda
Majda
10:42 03.11.2021.

Stari pokvarenjak,uništava nam budućnost...

PV
prcko.vita
10:35 03.11.2021.

Taman će da izađe iz ćorke skupa sa Sanaderom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije