Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pilsel kao kosor
Povratak na članak

Stankovićev igrokaz s Pilselom HRT-u nije etički sporan

Premijerka Kosor je zbog sporne emisije Stankovića prijavila i Vijeću časti HND-a.

Komentari 22

OB
-obrisani-
03:49 10.04.2010.

Hrvatska i njeni gradjani su dosli u situaciju da se moraju braniti i traziti zadovoljstinu kod etickog povjerenstva jer je nekolicini Cetnika dozvoljeno da kroje pravdu i postavljaju (u ime humanosti) eticke norme. Ljigavi Aco i odvratni Babic su u samom vrhu. Kodeks casti za njih ne postoji jer je nemaju ali su zato i vise nego dosljedni destabilizaciji i unistenju Hrvatske koju nikada nisu osjecali svojom drzavom. Ja ignoriram i jednog i drugog,ako to bude radio i ostatak Hrvatskog naroda,oni onda jednostavno nece postojati.

VL
OB
-obrisani-
19:47 09.04.2010.

Svaka čast Aco, najjači si. Još jedna pobjeda istine i demokracije. Rijetki su ovakvi kao naš Stanković a da su opstali. Pogledajte samo što su učinili Feralu samo zato jer je pisao istinu, primjerice o Podravki 1 ili 2 godine prije pucanja ove afere.....

VL
AB
abendblatt
19:50 09.04.2010.

Stankovica, bez obzira kaj misli Eticko povjerenstvo HRT-a, treba udaljiti sa HRT-a, jer za placu vecu od 30 000kuna, ne smije nikog omalovazavat, ali ako je \"borac\"za pravdu i istinu onda mora kritizirati svakog ko nije dosao do stana ili imovine po njegovom misljenju protuzakonito, zasto se ne upita i ne povede istragu tko je dosaodo kakvog stana, kuce ili imovine \"u ime naroda\", ,..

VL
BJ
bjuri47
13:17 10.04.2010.

taj stanković je totalna šteta ..fuj htv ..sram vas bilo...Hrvatska televizija je bila do 2000 a ovo je nesto drugo...skup sitnozubih karijerista...bolje da nista ne gledamo nego sto nas takvi izrodi maltretiraju svojom pokvarenošču i gluposti..

VL
YO
yohana
20:20 09.04.2010.

najlakse je hrvatski narod sada izmanipulirati.a upravo taj novinar to i radi.neznam ko pametan cita njegove clanke?nimalo nema kulture a i nerazumijem sto si je ufurao u svoju glavu.moda smo pogrijesili na izborima pa smo njega trebali birati???zaista cudan covjek.

VL
OB
-obrisani-
22:10 09.04.2010.

Etičko povjerenstvo HRT-a je time reklo sve o sebi, nisu ništa bolji od Stankovića! Sve si mislim kako bi bilo boljeukinuti HRT nego ga pokušati pročistiti od novinarskog šljama koji se je tamo nakotio. pozdrav vaš zmijicamala

VL
OB
-obrisani-
00:06 10.04.2010.

ma dobro je reka Kerum,..sve su to Novinarcéki po partijskoj yugo-filiji....70%...(karakteristicno za Balkance,...\"sve cé nacíniti, da nista nedelaju\"...

VL
MM
Mladen Miletić
00:52 10.04.2010.

Ćelavi je trebao znati tko koga mlati. Premijerka ztvara rastura lovi veliko i malo te uljeva svima strah u kosti. Nitko pametan ne sklapa ugovore sa nikim danas jel se sutra ustanovi da netko nepoznati nešto mulja nastradaš jel si sa njim u biznisu i gore od njega. Sada se našo čelavi da Jadranki ospori stan, i da ju sumnjiči, a u Hrvatskoj svaki konj ili krava imaju svoj krov nad glavom ! Jadranka je ta koja sudi i kažnjava a ne neki maličelo bez debelih dokaza i zaleđa Amerike i EU skupa !

VL
DO
dobravila
08:42 10.04.2010.

Ma , gle ovu facu ...da ga sretneš noću u mračnoj ulici stane ti srce ...kao da vidiš rippera ....idiš rippera ....

VL
BS
bstrabi2
10:53 10.04.2010.

Stanković ti si etnički sporan.Zašto uvjek pljuješ?Ne samo po Jadranki Kosor.Nego i svim hrvatskim rodoljubima.Dok god ti radiš na HRT-u.To nije HRT negoSRT......

VL
DD
ddh
11:48 10.04.2010.

Petokolanasi s HTV kao i uvijek vide samo sebe. Vrijedjanje hrvatske premijerke - a to znaci i vrijedjanje hrvatskih gradjana - , sirenje lazi, cetnikovanje na HTV-u je za njih eticki cisto. Bravo! Perverzija tog televizijskog kanala se nemoze prestici.i. A Stankovic vrijedja, i to stalno, ne samo nasu premijerku, nego i nas narod u vecini i Hrvatsku kao drzavu. Nije nikakvo cudo. On nije jedini, niti prvi, niti posljednji Srbin, koji premijerku ne gleda kao i njegovu, koji Hrvatsku ne osjeca kao svoju domovinu, kojemu je glavni grad Beograd. On nije jedini Srbin u Hrvatskoj koji i dalje cetnikuje i srbuje. A Hrvatsi mu to i ne samo dozvoljavaju, nego i skupo placaju. Malo je ipak cudno, da na HTV-u nema niti jednog hrvatskog novinara, koji bi se tome usprotivio. Ocito je garnitura, koja je na HTV dosla 2000 godine i koja se je poslije toga popunjavala, dobro od strane hrvatskih neprijatelja postavljena i programirana. A vi hrvatski novinari dozvoljavajte i dalje, da vam se na vasoj TV od strane raznih polucetnika pljuje po vasoj domovini. Ili mozda i vi u medjuvremenu vjerujete, da vam je glavni grad Beograd? Mozda. Sve je to moguce.

VL
OB
-obrisani-
13:41 10.04.2010.

Bojkot i ništa drugo. Stankovića i Latina uopće ne gledam. ----Čisti manipulatori.--- Dovoljno je pogledati jednu emisiju. --Ukinuti i UKLONITI.--

VL
MI
misho32
18:47 10.04.2010.

ništa drugo se nije moglo ni očekivati od HRT-a , koja je umjesto katedrale hrvatskog duha postala najaktivnija antihrvatska utvrda. Kako se može to objasniti , da Stanković pozove u emisiju jednog Pilsla , i umjesto da gledateljima pokuša objasnititi tog kontraverznog tipa , emisiju pretvori u napad na premjerku. Uvjek je tako , ti udbaši i strani agenti , samo napadaju, a mediji im to omogučuju.

VL
RE
rendulic50
14:17 11.04.2010.

Pilsl-jadan on sam nezna tko je i što a jedino se zna u kojem labaratoriju sada radi i za koga ,možda dr. Veljko Djordjević o tome nešto više zna je su zajedno radili u istom labaratoriju.

VL
BR
Brobi
18:59 11.04.2010.

Javna Televizija, kao i sve javne kurvanjske kuce tako se i ova ponasa. Hrvatski mediski prostor je u rukama bivso rezimskih hostaplera koji ovu zemlju nemogu podnjeti. Za ovo stanje u zemlji oni su direktno odgovorni posto nam oni kreirajuu misljenja namecu politicke opcije, svadjaju i djele narod. Treba objaviti novinarsi registar pa da se vidi gdje i za koga i cije interese je ta malo gradanstina radila prije.

VL
JO
Johnny
22:19 11.04.2010.

Aco ako čitaš ove komentare ne dozvoli da te ovi čobani slučajno pokolebaju.Ti znaš da si pravi i samo tako nastavi.Bori se za istinu kako si i navikao i samo se Boga boj.

VL
OB
-obrisani-
22:20 11.04.2010.

Stankovićev igrokaz s Pilselom HRT-u nije etički sporan Da se kojima slučajem u igrokazu našla ona notorna Pusićka, Stanković bi vjerovatno ostao bez emisije !

VL
OB
-obrisani-
22:24 11.04.2010.

09.04.2010. u 19:47h splićanin_No1 je napisao/la: Svaka čast Aco, najjači si. Još jedna pobjeda istine i demokracije. Rijetki su ovakvi kao naš Stanković a da su opstali. Pogledajte samo što su učinili Feralu samo zato jer je pisao istinu, primjerice o Podravki 1 ili 2 godine prije pucanja ove afere..... ???????????????????? A što su učinili Feralu i tko ? Osim što ih je Soros prestao financirati s obzirom da su svoju antihrvatsku zadaći izvršili ! A najbolje je kada odvratna đubrad tvog profila počne pisati o istni i demokraciji, to valjda po onome: \"tko o čemu kurva o poštenju...\" Je li tako retardirana jugoslavenčino ?

VL
OB
-obrisani-
23:02 11.04.2010.

11.04.2010. u 22:19h Johnny je napisao/la: Aco ako čitaš ove komentare ne dozvoli da te ovi čobani slučajno pokolebaju.Ti znaš da si pravi i samo tako nastavi.Bori se za istinu kako si i navikao i samo se Boga boj. :::::::::::::::::::::: U Hrvatskoj osim vas \"stoke sitnog zuba\" i kretena poput Stankovića nema ČOBANA !

VL
KO
kota2
13:21 12.04.2010.

Predragi naš ALEKSANDAR (po kome li samo dobi ime!!??) Stanković borac za pravednost i istinu...ali ne za tisuće ubijenih,raseljenih i uništenih Hrvata,nego za Pilselovu istinu,za \"istinu Zorana Milosavljevića zvanog Šprajc,za \"istinu\" Save plemenitog Štrpca i ostalih svjetlonoša za nihovu stvar.E kako li je nekom samo teško živjeti u državi koja se zove HRVATSKA,gledati na barjaku omraženu im šahovnicu,gledati Katoličke crkve u našim gradovima i pomiriti se sa time.Svi znamo za Grubore,za Pakračku Poljanu ali izgleda da u NJIHOVOJ ISTINI i istini njihovih roditelja nema mijesta za hrvatske žrtve,za zaklane,silovane,izmasakrirane HRVATE od SRBA.Ali postoje snimke i svijedočanstva na tom istom HTVu koji im plača pozamašne novce o tim zvjerskim zločinima nečijih dragih nevinih Srba.Nema za to vremena gospodin ALEKSANDAR,ali vidjet ćete u njegovim emisijama Pilsla,Dodiga,Goldštajna,Puhovskog a možda i kapetana Dragana .Ali brica acu ALEKSANDRA za to,on piše pijesme,dobiva plačicu pretpostavljam bar 20 000 kn,smije se i uživa dok kosti još tisuču i nešto hrvata još nisu pronađene i njihove majke plaču nad slikama vojenih koje nemogu ni dostojno pokopati.Uživaj predragi ALEKSANDRE imaš i pravo,jadni smo MI Hrvati!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.