Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pilsel kao kosor

Stankovićev igrokaz s Pilselom HRT-u nije etički sporan

aleksandar stanković
Arhiva Večernjeg lista
09.04.2010.
u 19:12

Premijerka Kosor je zbog sporne emisije Stankovića prijavila i Vijeću časti HND-a.

Svojevrsni igrokaz urednika i voditelja emisije Nedjeljom u dva Aleksandra Stankovića s Dragom Pilselom, koji je pritom glumio premijerku Kosor, nije etički sporan, ocijenilo je to Etičko povjerenstvo HRT-a, prenosi T-portal.

Podsjetimo, Stanković je u svojoj emisiji ugostio Pilsela pri čemu ga je tražio da odglumi premijerku i odgovori mu na nekoliko pitanja. U istoj emisiji HTV-ov je autor reprizirao prilog iz emisije Hrvatska uživo koji se bavio premijerkinim stanom iz kojeg je svojevremeno iseljena obitelj Drobac.

Premijerka Kosor na sve to reagirala je poslavši preko odvjetnice opsežan demantij u kojem tvrdi da je sve izrečeno u toj emisiji neistina te gruba i uvredljiva kleveta.

Stoga je Stankovića prijavila i Vijeću časti HND-a.

Komentara 22

OB
-obrisani-
19:47 09.04.2010.

Svaka čast Aco, najjači si. Još jedna pobjeda istine i demokracije. Rijetki su ovakvi kao naš Stanković a da su opstali. Pogledajte samo što su učinili Feralu samo zato jer je pisao istinu, primjerice o Podravki 1 ili 2 godine prije pucanja ove afere.....

AB
abendblatt
19:50 09.04.2010.

Stankovica, bez obzira kaj misli Eticko povjerenstvo HRT-a, treba udaljiti sa HRT-a, jer za placu vecu od 30 000kuna, ne smije nikog omalovazavat, ali ako je \"borac\"za pravdu i istinu onda mora kritizirati svakog ko nije dosao do stana ili imovine po njegovom misljenju protuzakonito, zasto se ne upita i ne povede istragu tko je dosaodo kakvog stana, kuce ili imovine \"u ime naroda\", ,..

OB
-obrisani-
03:49 10.04.2010.

Hrvatska i njeni gradjani su dosli u situaciju da se moraju braniti i traziti zadovoljstinu kod etickog povjerenstva jer je nekolicini Cetnika dozvoljeno da kroje pravdu i postavljaju (u ime humanosti) eticke norme. Ljigavi Aco i odvratni Babic su u samom vrhu. Kodeks casti za njih ne postoji jer je nemaju ali su zato i vise nego dosljedni destabilizaciji i unistenju Hrvatske koju nikada nisu osjecali svojom drzavom. Ja ignoriram i jednog i drugog,ako to bude radio i ostatak Hrvatskog naroda,oni onda jednostavno nece postojati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije