Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
presuda sanaderu

'Srpski suci, sramite se! Ugledajte se na hrvatske'

sanader presuda
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/3
11.03.2014.
u 16:29

Vi, koji puštate "biznismene" i ubojice da se brane sa slobode, naučite nešto iz susjedstva, poručuju Vestionline.

 Beogradske Vestionline donose iscrpno izvješće o presudi Ivi Sanaderu i njegovim suradnicima u tekstu znakovito naslovljenom "Sram vas bilo, srpski suci: Sanaderu 9 godina robije".

– Sram vas bilo, srpski suci! Evo kako se sudi, pošteno – ni po babi, ni po stričevima, a ne kao u Srbiji. Sram vas bilo, srpski suci! Vi, koji puštate "biznismene" (čuj, biznismene u Srbiji!) i ubojice da se brane sa slobode, naučite nešto iz susjedstva (koliko god da nam je teško što o poštenom suđenju moramo učiti od Hrvata) – bivši premijer "lijepe njihove" osuđen je na 9 godina zatvora zbog korupcije. I plus mora vratiti oko dva milijuna eura koje je "izmuzao" od države! – piše ovaj beogradski dnevnik na svojoj web-stranici i dalje donosi 'normalno' izvješće o današnjem izricanju presude i podsjeća što se događalo za dvije godine suđenja u kojemu je saslušano 300 svjedoka.

No, na kraju teksta opet 'drvlje i kamenje' na srpske suce koji bi se trebali ugledati na hrvatske kolege.

– I na kraju: Sram vas bilo, srpski suci! Ali ako nekad, za našeg života, osudite nekog političara jačeg od razine pomoćnika kuharice kave, nekog čije se uvećanje imovine ne može povezati s poslom već samo s bavljenjem politikom, e onda ćete dobiti i odgovarajuću ispriku. I da ne bude zabune – Sanader je bivši premijer, lider jedne od najjačih hrvatskih stranki – pa ciljajte negdje na tu razinu... Sram vas bilo! – euforično zaključuju Vestionline.

>>KRIVI SU! Sanader i HDZ moraju vratiti više od 40 mil. kn! Sutkinja: Presuda je poruka, politička korupcija je zlo. Ne tolerira se i ne isplati

>>Donosimo popis računa obitelji Sanader s kojih će skinuti 15,2 mil. kn

Komentara 48

Avatar MK
MK
18:17 11.03.2014.

Zubak tuzi Repbuliku Hrvatsku i trazi preko 120 milijuna dolara za raketni sustav... ...a kaktili ratni profiter je na kraju ispadne onaj koji je uveo zakon po kojem "ratno profiterstvo" ne zastarjeva.

Avatar TvojUjko
TvojUjko
17:18 11.03.2014.

Kod nas je gadno...,a kod njih je to još x5..samo u zadnjih 10 godina je raznim transakcijama iznijteo preko 50 milijardi dolara...

DU
Deleted user
17:54 11.03.2014.

E, sad sam stvarno uvjeren u valjanost presude kad su to potvrdili i pohvalili srpski portali. Da to nisam znao tko zna sto bih pomislio. Hvala VL na vaznoj informaciji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije