Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LAŽNO SE PREDSTAVLJAO

Srpski državljanin u Beču izvodio estetske zahvate u stanu, 'uljepšao' najmanje 30 žena

Ilustracija
Pixabay/ilustracija
09.06.2021.
u 19:26

Kaže da je tehniku ​​i medicinske postupke naučio obavljati u Rusiji i često ih tamo uspješno izvodio

Srpski državljanin nudio je u Beču usluge estetske medicine po vrlo niskim cijenama. U unajmljenom stanu "uljepšao" je mnoge klijentice među kojima je bila i Bečanka koja je došla na podizanje obrva.

Nakon zahvata, trpjela je velike bolove te morala otići u bolnicu. Podnijela je kaznenu prijavu protiv navodnog liječnika, a državno je odvjetništvo potom podiglo optužnicu zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda i lažnog predstavljanja, piše Blic.

Pred sudom je muškarac rekao da je "uljepšao" najmanje 30 žena i da nikada nije tvrdio da je liječnik. Kaže da je tehniku ​​i medicinske postupke naučio obavljati u Rusiji i često ih tamo uspješno izvodio.

- Trebao mi je novac pa sam počeo raditi u Beču. Bila je to ogromna pogreška, rekao je Srbin koji je pristao isplatiti 5.700 eura odštete ženi koja ga je tužila, kao i novčanu kaznu od 3.000 eura.

Upitan kako će platiti taj iznos u roku od tri mjeseca, muškarac je rekao sucu da će ponovno raditi kao vozač kamiona.

VIDEO U Osijeku su uhićena tri suca i poduzetnik: Sumnjiče se za primanje mita.

Komentara 2

ST
stanoe
03:58 10.06.2021.

Bolje da joj je dizao noge nego obrve, sada ce na robiju. Ako je to radio u Rusiji, znaci da ga tamo nisu uhvatili, a mozda i jesu.

MI
Mimalirvati
14:05 10.06.2021.

Kaze li se srpski ili srbijanski drzavljanin?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije