Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Svijet

Srpski državljanin u Beču izvodio estetske zahvate u stanu, 'uljepšao' najmanje 30 žena

Kaže da je tehniku ​​i medicinske postupke naučio obavljati u Rusiji i često ih tamo uspješno izvodio
09. lipnja 2021. u 19:26 2 komentara 1415 prikaza
Ilustracija
Foto: Pixabay/ilustracija

Srpski državljanin nudio je u Beču usluge estetske medicine po vrlo niskim cijenama. U unajmljenom stanu "uljepšao" je mnoge klijentice među kojima je bila i Bečanka koja je došla na podizanje obrva.

Ivona Igerc Ivona Igerc Teško je dizajnirati lice. Tu nema mjesta za pogreške, sve mora biti precizno, ali i znanstveno utemeljeno

Nakon zahvata, trpjela je velike bolove te morala otići u bolnicu. Podnijela je kaznenu prijavu protiv navodnog liječnika, a državno je odvjetništvo potom podiglo optužnicu zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda i lažnog predstavljanja, piše Blic.

Pred sudom je muškarac rekao da je "uljepšao" najmanje 30 žena i da nikada nije tvrdio da je liječnik. Kaže da je tehniku ​​i medicinske postupke naučio obavljati u Rusiji i često ih tamo uspješno izvodio.

Ilustracija U zadnji tren Lažni policajac nazvao staricu i rekao joj da digne 270.000 kuna jer je banka potkrada, uhićen je u Zagrebu

- Trebao mi je novac pa sam počeo raditi u Beču. Bila je to ogromna pogreška, rekao je Srbin koji je pristao isplatiti 5.700 eura odštete ženi koja ga je tužila, kao i novčanu kaznu od 3.000 eura.

Upitan kako će platiti taj iznos u roku od tri mjeseca, muškarac je rekao sucu da će ponovno raditi kao vozač kamiona.

VIDEO U Osijeku su uhićena tri suca i poduzetnik: Sumnjiče se za primanje mita.

KLIMATSKE PROMJENE
Svjetska banka: Kroz 10 godina hrvatska bi obala mogla biti poplavljena i puna invazivnih vrsta, a poljoprivreda nestati
Schneider
Pametne tvornice
Ohrabrujemo i potičemo digitalnu transformaciju u zemljama jugoistočne Europe
  • stanoe:

    Bolje da joj je dizao noge nego obrve, sada ce na robiju. Ako je to radio u Rusiji, znaci da ga tamo nisu uhvatili, a mozda i jesu.

  • Mimalirvati:

    Kaze li se srpski ili srbijanski drzavljanin?