Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIZARNO

Širi se snimka iz Indije: Žena s bebom u naručju upala u šaht na cesti, vlast danima nije reagirala

Itemfix.com
18.10.2021.
u 11:28

Srećom, tijekom ove nespretne situacije nitko nije ozlijeđen, a prema pisanju tamošnjih medija šaht je već danima otvoren unatoč apelima građana na lokalnu vlast.

Društvenim mrežama širi se nevjerojatna snimka iz Indije, a na kojoj majka petomjesečne bebe zajedno s djetetom upada u otvoreni šaht na ulici u gradu Faridabadu smještenom u indijskoj saveznoj državi Haryana. 

Naime, na cesti je uslijed radova šaht bio otvoren, a mještani su postavljanjem improviziranog reklamnog panoa pored otvorene rupe pokušali vozačima i pješacima sugerirati da se tu ne prolazi.

POGLEDAJTE VIDEO

Međutim, Indijka je noseći dijete u naručju tipkala na mobitel što joj je nesumnjivo odnijelo koncentraciju pa je obilazeći reklamni pano upala u šaht. 

U pomoć su odmah pohitali prisutni građani koji su prvo izvadili dijete, a zatim i majku. Srećom, tijekom ove nespretne situacije nitko nije ozlijeđen, a prema pisanju tamošnjih medija šaht je već danima otvoren unatoč apelima građana na lokalnu vlast. 

Ključne riječi

Komentara 2

LI
liliZG
13:08 18.10.2021.

molim promijenite naslov, iz ovog se da isčitati da je majka sa bebom danima bila u šahtu.......

SI
sisavac
08:03 19.10.2021.

iz ruku ne ispušta mobitel. to je jedino što trebate zapamtiti o ovom događaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije