Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pali krijumčari

Srbin na jahti prenosio 800 kilograma kokaina

kokain,droga (1)
PUZ
14.09.2013.
u 09:20

Krijumčari su kokain utovarili u Južnoj Americi, a zatim se jahtom dugom 14 metara uputili prema Španjolskoj

Španjolska policija uhitila je Srbina koji je sudjelovao u krijumčarenju 800 kilograma kokaina iz Južne Amerike u zemlje zapadne Europe. Policija nije otkrila identitet srpskog državljanina, već su samo izvijestili da je uhićen 2. rujna, a uhvatili su ga na jahti u međunarodnim vodama sjeverno od portugalskog arhipelaga Azori, piše Blic.

Uz državljanina Srbije uhićeni su i jedan Španjolac i dvojica Estonaca, nakon čega su uhvatili još 12 osoba koje su bile dio krijumčarske mreže.

Prema navodima španjolskih medija istraga je započela još 2009. godine. "Krijumčari su kokain utovarili u Južnoj Americi, a zatim se jahtom dugom 14 metara uputili prema Španjolskoj", javili su španjolski mediji. U stanovima uhićenih zaplijenjeno je oružje, municija te oko 35.000 eura i više od 30.000 funti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije