Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DORH SE ŽALIO

Zadranina napao nožem i slomio mu potkoljenicu, sudac istrage ga pustio

Pixsell/Ilustracija
03.05.2021.
u 16:52

Osnovano se sumnja da je tada, dok je oštećenik ležao na tlu, s obje noge skočio na potkoljenicu oštećenikove desne noge pri čemu je oštećenik zadobio tešku tjelesnu ozljedu

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru je ispitalo državljanina Republike Srbije (1978.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela protiv života i tijela nanošenjem teške tjelesne ozljede.

Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 43-godišnjak 30. travnja 2021. u Zadru, nakon što se dogovorio da se radi rješavanja nesuglasica nađe s oštećenikom, u cilju da ga teško tjelesno ozlijedi, prvo ga nožem porezao po nadlaktici ruke pa je oštećenik počeo bježati, a potom ga je sustigao i srušio na tlo.

Osnovano se sumnja da je tada, dok je oštećenik ležao na tlu, s obje noge skočio na potkoljenicu oštećenikove desne noge pri čemu je oštećenik zadobio tešku tjelesnu ozljedu.

"Sucu istrage Županijskog suda u Zadru predloženo je da se protiv 43-godišnjaka odredi istražni zatvor zbog opasnosti od bijega  i opasnosti od ponavljanja djela. Sudac istrage je odbio prijedlog državnog odvjetnika za određivanje istražnog zatvora te je osumnjičeniku umjesto istražnog zatvora odredio mjere opreza. Državno odvjetništvo podnijet će žalbu protiv navedene odluke suca istrage", istakli su iz DORH-a.

Ključne riječi

Komentara 2

LI
liliZG
16:56 03.05.2021.

i onda se čude kad netko krene ponovo pjevati juru i bobana, ili isticati ustaška obilježlja, ...... ljudima dosta nepravde gdje se srbe drži na pladnju iz nepoznatog razloga , ......pa krenu opet u esktremizam jer vide da ih pravna država republika hrvatska ne štiti.

ZL
ZlatkoM
17:55 03.05.2021.

Bilo ih je cca 11000 srba u ZD prije rata. Onda su tzv jna planski odvezli "ekipu" okupljenu blizu danasnjeg Kauflanda busevima iz ZD. Odlazili su uz povike "Ustase vratiti cemo se za par dana" jer su cetnici/ jna planiralii poraziti grad za nekoliko dana ali su se kukavicki povukli prije nego su uopce usli u ZD. Mozda je ovaj i necije dete od spomenutih. Srebe koji su prihvatili Hrvatsku kao svoju drzavu, a dobar dio ih i bio na nasoj strani tijekom rata u ZD sigurno nitko ne dira. Srica da nije bilo obratno pa netko napao nekong od onih koji koji su bili u bezaniji pa dosao viditi malo do ZD.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije