Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DORH SE ŽALIO
Povratak na članak

Zadranina napao nožem i slomio mu potkoljenicu, sudac istrage ga pustio

Osnovano se sumnja da je tada, dok je oštećenik ležao na tlu, s obje noge skočio na potkoljenicu oštećenikove desne noge pri čemu je oštećenik zadobio tešku tjelesnu ozljedu

Komentari 2

LI
liliZG
16:56 03.05.2021.

i onda se čude kad netko krene ponovo pjevati juru i bobana, ili isticati ustaška obilježlja, ...... ljudima dosta nepravde gdje se srbe drži na pladnju iz nepoznatog razloga , ......pa krenu opet u esktremizam jer vide da ih pravna država republika hrvatska ne štiti.

VL
ZL
ZlatkoM
17:55 03.05.2021.

Bilo ih je cca 11000 srba u ZD prije rata. Onda su tzv jna planski odvezli "ekipu" okupljenu blizu danasnjeg Kauflanda busevima iz ZD. Odlazili su uz povike "Ustase vratiti cemo se za par dana" jer su cetnici/ jna planiralii poraziti grad za nekoliko dana ali su se kukavicki povukli prije nego su uopce usli u ZD. Mozda je ovaj i necije dete od spomenutih. Srebe koji su prihvatili Hrvatsku kao svoju drzavu, a dobar dio ih i bio na nasoj strani tijekom rata u ZD sigurno nitko ne dira. Srica da nije bilo obratno pa netko napao nekong od onih koji koji su bili u bezaniji pa dosao viditi malo do ZD.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.