Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lice s tjeralice

Srbija ga traži zbog prometne nesreće, Hrvatska zbog razbojstva

šarac
Foto: MUP
1/2
12.12.2014.
u 15:20

Raspisivanje tjeralice za Šarcem zatražio je Županijski sud u Rijeci jer je Šarac tamo u siječnju 2013. osuđen na 11 godina zatvora zbog razbojništva

Srbijanska policija raspisala je tjeralicu za Goranom Šarcom (32), rođenim u Drnišu, koji se sumnjiči da je 1. prosinca u Novom Sadu automobilom pregazio Mariju Milešić (28), nakon čega je pobjegao s mjesta nesreće.

No osim srbijanske, za Šarcom već nekoliko godina traga i hrvatska policija i to zbog razbojništva, a na MUP-ovoj tjeralici navodi se da je Šarac “naoružan, izrazito opasan i sklon pružanju otpora”.

Raspisivanje tjeralice za Šarcem zatražio je Županijski sud u Rijeci jer je Šarac tamo u siječnju 2013. osuđen na 11 godina zatvora zbog razbojništva. Istom presudom na istovjetnu kaznu osuđen je i Šarčev sudrug u zlodjelu Bojan Pešić (34), za kojim je također raspisana tjeralica. I za Pešića se navodi da “naoružan, izrazito opasan i sklon pružanju otpora”.

Uz to, za Pešića se navodi i da se koristi imenima Milan Kujević i Mirko Rolj. Šarac i Pešić su se teretili za razbojstvo koje su 2009. počinili u Lovranu, kada su iz jedne zlatarnice ukrali nakit vrijedan 164.000 kuna. Uz to teretili su se i za krađu vozila, koje su nakon razbojstva zapalili. Prilikom razbojstva ozlijedili su vlasnicu zlatarne, a kako su bili u bijegu, sudilo im se u odsutnosti.

>> Policija je uhitila 15-tak minuta nakon što je počinila razbojništvo

>> Razbojnički par poštaru: 'Daj sve što imaš. Imamo pištolj i nož, ubit ćemo te'

Komentara 6

Avatar Zločinac agresor i genocidaš
Zločinac agresor i genocidaš
16:28 12.12.2014.

Inače svi samo traže Srbe, evo konačno da i oni nekog traže.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije