Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhvatili teroriste

Spriječili napad: CIA dala podatke Rusima, Putin zahvalio Trumpu

Vladimir Putin i Donald Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
17.12.2017.
u 17:58

Ruski FSB ranije je uhitio članove terorističke ćelije povezane s Islamskom državom u Sankt Peterburgu

Ruski predsjednik Vladimir Putin zahvalio je američkom kolegi Donaldu Trumpu na pomoći u sprečavanju terorističkog napada u Sankt Peterburgu. Naime, podaci koje je im je dala CIA omogućili su Rusima da pronađu i privedu teroriste, piše RT.

Putin je u telefonskom pozivu zahvalio Trumpu i dodao da će ruske sigurnosne službe podijeliti informacije sa svojim američkim kolegama ako budu nešto doznali o eventualnim planiranim napadima na američkom tlu.

Ruski FSB ranije je uhitio članove terorističke ćelije povezane s Islamskom državom u Sankt Peterburgu. Ekstremisti su planirali niz napada na javnim mjestima, uključujući samoubilački bombaški napad i eksploziju u katedrali u Kazanu.

Pogledajte i galeriju fotografija Trumpa i Putina:

Vladimir Putin i Donald Trump
1/7

Komentara 64

LU
Lujo123
18:12 17.12.2017.

Bravo, ima nade. Soroševci na aparatima!

UM
umnjak
18:25 17.12.2017.

Obama, covjek koji je poveo 3 rata, na rubu rata s Rusima. Trump, covjek koji popravlja odnose medju velikim silama. Rezultat:"napredni" mediji, razapinju "primitvnog, ratobornog" Trumpa.

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
18:13 17.12.2017.

Za svaku pohvalu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije