Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Evakuirane linije

VIDEO Eksplozija u New Yorku, otkriven identitet napadača

Eksplozija u New Yorku
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
Autori: Hina, Vecernji list
11.12.2017.
u 16:10

Policijski izvori kažu da je moguće kako je riječ o bombi od željezne cijevi koja je detonirana u podzemnom prolazu kod Port Authorityja

Newyorška policija istražuje eksploziju na Manhattanu koja je odjeknula u ponedjeljak ujutro po lokalnom vremenu, potvrdivši da je uhitila jednu osobu, a mediji javljaju da je možda aktivirana improvizirana eksplozivna naprava. 

Otkriven je identitet napadača, javlja Independent.

Radi se o Akayedu Ullahu (27) iz Bangladeša, koji živi u Brookynu.

Kako javlja ABC, policijski izvori kažu da je moguće da je riječ o bombi od željezne cijevi koja je detonirana u podzemnom prolazu kod Port Authorityja. Jedna je osoba privedena, a ozlijeđeno je nekoliko osoba, kaže policija.

Eksplozija u New Yorku
1/9

Ozlijeđene su četiri osobe.

CBS javlja da je osumnjičenik, muškarac u dvadesetima, zadobio ozljede koje nisu opasne po život dok su ga privodili, prenosi RT. Navodno je imao još jedan uređaj koji nije detonirao.

Policija je objavila da su evakuirane linije podzemne željeznice A, C i E. Pozvala je građane da izbjegavaju područje incidenta koji se dogodio na križanju 42. ulice i 8. avenije.

 

"Došlo je do stampeda na stubama za izlaz", rekao je jedan od očevidaca. "Svi su bili prestrašeni i trčali su i vrištali."

Do incidenta je došlo manje od dva mjeseca nakon što je uzbekistanski imigrant ubio osmero ljudi zaletjevši se kamionetom niz newyoršku biciklističku stazu u napadu za koji je Islamska država preuzela odgovornost.

Komentara 13

ST
Startrack
06:20 12.12.2017.

Bogte dvi trecine komentara mije pobrisano. Veliki brat u punoj akciji.

KO
kordunmoj75
06:45 12.12.2017.

Fino je zivjeti u izobilju,a kad ovako nesto gruhne,onda su ameri kao cipkice,kao mali stakorcici odmah bjezanija i kuknjava,neka malo vide kako je kad njihovi garesori ubijaju po svjetu sirotinju.

Avatar milidobrović
milidobrović
15:51 11.12.2017.

ne kužim eksplozivna naprava, nitko nije ozlijeđen - cijeli svijet prenosi . koji vam je k. Ako ništa nije bilo ? kakva je to vijest - meni jutros pregorila žarulja i nitko ne prenosi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije