Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prekršajne prijave

Sprej za samoobranu raspršio u oči ilegalnog taksista

policija
Arhiva VL
04.02.2010.
u 19:32

Predrag Šimunov, predsjednik sekcije zadarskih taksista, tvrdi da mu je Viktor Brkić prijetio. Obojica su prekršajno prijavljena, a policija im je zabranila da se približavaju jedan drugome.

ZADAR - Predrag Šimunov (53), predsjednik sekcije zadarskih taksista, i Viktor Brkić (38) zaradili su optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira. Naime, kako su nam potvrdili u PU zadarskoj, dvojac se danas oko 11 sati sukobio na zadarskome autobusnom kolodvoru. U policiji ističu kako je najprije došlo do verbalnog sukoba, a potom je u jednom trenutku 53-godišnjak sprej za samoobranu raspršio u oči 38-godišnjaka i lakše ga ozlijedio. Obojici je izdana mjera zabrane približavanja jednog drugome na rok od osam dana.

Naime, sukob se navodno dogodio zbog dugogodišnjih nesuglasica zadarskih taksista koji upozoravaju na sve veći broj ilegalnih taksista. Predrag Šimunov nam je rekao kako taksisti sustavno trpe poniženja od taksista "ilegalaca" koji im pred nosom kradu mušterije. Sve su, kaže, prijavljivali državnom inspektoratu i policiji, međutim, nisu naišli na njihovo razumijevanje.
- Nije u redu da se čovjek automobilom na koji je tek nalijepio napis "taxi" parkira na naše stajalište i još vozi ture koje su naše. S tim sam čovjekom i do sada imao nesuglasica, a lani mi je rekao da će me i ubiti. Ovoga puta zaprijetio mi je šakama i sjedalicom jer sam telefonirao u blizini njegova automobila. Htio mi je oteti mobitel iz ruke, ali mu ga nisam dao. Posprejao sam ga stoga sprejem po licu i nazvao policiju - rekao nam je Predrag Šimunov.

Iz PU zadarske uputili su dopis nadležnom inspektoratu koji bi trebao provjeriti rad Viktora Brkića jer kod njega nisu našli dokumente koji bi potvrdili da se prijevozom bavi legalno.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
20:37 04.02.2010.

iz koje je stranke ilegalac? kad je hajka neka bude potpuna!

TU
Tupislav
21:48 04.02.2010.

\"\"policija im je zabranila da se približavaju jedan drugome\"\" . Znaci sve se dobro zavrsilo, a u zemlji turizma dripci cu i dalje ilegalno voziti taxi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije