Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Višemilijunski iznosi

Šprajcer opet priveden na obavijesni razgovor, sumnja se na zloporabe u NK Karlovac

Neven Šprajcer
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
08.04.2014.
u 19:45

Sumnja se na zloporabe u iznosima od više stotina milijuna kuna, a kao osumnjičenici moglo bi se pojaviti sedam osoba

Neven Šprajcer, nedavno nepravomoćno osuđeni u aferi "Pošteno suđenje", ponovno je priveden u policiju na obavijesni razgovor vezan uz poslovanje NK Karlovca.

Iz PU karlovačke potvrdili su da rade na slučaju nogometnog kluba, iako, budući da je riječ o izvidima, nisu htjeli potvrditi identitet osoba s kojima su razgovarali. Doznajemo kako je uz Šprajcera, nekadašnjeg tajnika kluba, u policiji ispitan i Boris Kozjan, tadašnji predsjednik i nekadašnji zamjenik načelnika PU karlovačke.

Uz njih policija je, kako neslužbeno doznajemo, obavila i istražni razgovor s Irenom Kovačić koja je kao knjigovotkinja vodila poslovanje kluba.

Nakon osuđujuće presude u slučaju "Pošteno suđenje" intenzivnije se počelo raditi na poslovanju NK Karlovca, iako je policija još prije gotovo tri godine iz prostora kuba odnijela računala i dokumentaciju o poslovanju. Doznajemo kako su uz danas ispitane u obradi i drugi predsjednici i čelne osobe kluba u vrijeme dok su nastupali u Prvoj ligi. Navodno se sumnja na zloporabe u iznosima od više stotina milijuna kuna, a kao osumnjičenici moglo bi se pojaviti sedam osoba.

>>Šprajcer za Max!: Smjestili su mi jer sam zaustavio Štimca

Komentara 8

GO
gospic1
20:50 08.04.2014.

'Olujom do Hrvatske, lustracijom do slobode'

BU
butler
20:30 08.04.2014.

https://www.youtube.com/watch?v=APcyUJ35fb4

Avatar Svećenik
Svećenik
21:45 08.04.2014.

Ako poluanonimni likovi maznu in nekakvog klubića nekoliko stotina milijuna, onda bi trebalo naprosto resetirati cijelu hrvatsku. Uzeti svima sve. Do gaća i onda krenuti izpočetka. Banda lopovska .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije