Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pao na kolnik

Splitski vozač motocikla nakon prometne nesreće bori se za život

KBC Split
Tino Jurić/Pixsell
14.11.2017.
u 07:48

Još nisu poznate okolnosti pod kojima se prometna nesreća dogodila, no policijski očevid koji je obavljen nakon nesreće trebao bi rasvijetliti uzrok slijetanja motociklista s kolnika.

Četrdesetogodišnji vozač motocikla splitskih registracijskih oznaka životno je ugrožen nakon što je sinoć teško stradao u prometnoj nesreći u Splitu, doznaje se u policiji.

Ta se prometna nesreća dogodila dvadesetak minuta nakon ponoći kada je motociklist, iz još nepoznatih razloga, u Vukovarskoj ulici sletio i pao na kolnik. Kolima Hitne medicinske pomoći je prebačen u KBC Split i zadržan na Jedinici intenzivnog liječenja gdje mu se liječnici bore za život.

Još nisu poznate okolnosti pod kojima se ta prometna nesreća dogodila, no policijski očevid koji je obavljen nakon nesreće trebao bi rasvijetliti uzrok slijetanja motociklista s kolnika.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije