Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Estrada

Tony: Skršen sam, nisam skupio snagu i nisam otišao na sprovod

Jučer je u Rovinju pokopan Ibrahim Kevljanin koji je smrtno stradao u prometnoj nesreći u Rovinju u kojoj je sudjelovao Tony Cetinski
10. studenoga 2017. u 11:13 6 komentara 2604 prikaza
Foto: Davor Puklavec/pixsell
Pogledajte galeriju 1/4

U razgovoru za RTL pjevač Tony Cetinski objasnio je zašto se nije pojavio na sprovodu Ibrahima Kevljanina koji je stradao u prometnoj nesreću u Rovinju u  kojoj je sudjelovao Tony.

Sprovod Ibrahima Kevljanina TRAGIČNA SMRT Pokopan muškarac na kojeg je naletio Tony Cetinski

- Razmišljao sam doći, međutim nisam mogao skupiti snage. Ne mogu. Skršen sam. Nisam uopće niti u Rovinju, niti u Istri i nisam dobro. Ne želim da se nikome desi ovo što se desilo meni, čak ni onima koji se usude grozne stvari insinuirati- rekao je shrvani Tony koji  je otkazao sve svoje nastupe. Na pitanje kako se osjeća, pjevač je rekao:  

- Uopće nije bitno kako se ja osjećam, cijelo vrijeme mislim kako se osjeća obitelj pokojnoga i to mi je jedino u mislima.

Kaže da je vjernik i toga dana nije imao nikakav loš predosjećaj i osjeća da je taj trenutak bio sudbinski namijenjen mu. 

- Cijeli život sam u nekom strahu od tog automobila i čovjek samo misli da to kontrolira potpuno - rekao je.  Na pitanje kako će nastaviti dalje i hoće li se vratiti na pozornicu, kazao je: - Ne znam kako ponovno stati na pozornicu. Nema druge. Ja moram pokušati ići dalje, moram živjeti, moram se baviti ovim poslom. 

Tony Cetinski NAKON NESREĆE Cetinski se emotivnom fotografijom obratio prijateljima Tony Cetinski Nesreća u Rovinju Brat poginulog: Tuga... Željan sam ga ostao, a ni na pogreb mu neću moći otići Tijek događaja Cetinski: Utrčao sam u frizerski salon i vikao da zovu hitnu i policiju
PRSATA CLAUDIA
Bujna Slavonka o kojoj pišu svjetski mediji: 'Žene se zgražaju kad me vide'
Croatia osiguranje
Podrška poljoprivrednicima
Kako domaće osiguranje podupire razvoj poljoprivrednika i domaće proizvodnje