Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prometna nesreća

Tony: Skršen sam, nisam skupio snagu i nisam otišao na sprovod

Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/4
10.11.2017.
u 11:13

Jučer je u Rovinju pokopan Ibrahim Kevljanin koji je smrtno stradao u prometnoj nesreći u Rovinju u kojoj je sudjelovao Tony Cetinski

U razgovoru za RTL pjevač Tony Cetinski objasnio je zašto se nije pojavio na sprovodu Ibrahima Kevljanina koji je stradao u prometnoj nesreću u Rovinju u  kojoj je sudjelovao Tony.

- Razmišljao sam doći, međutim nisam mogao skupiti snage. Ne mogu. Skršen sam. Nisam uopće niti u Rovinju, niti u Istri i nisam dobro. Ne želim da se nikome desi ovo što se desilo meni, čak ni onima koji se usude grozne stvari insinuirati- rekao je shrvani Tony koji  je otkazao sve svoje nastupe. Na pitanje kako se osjeća, pjevač je rekao:  

- Uopće nije bitno kako se ja osjećam, cijelo vrijeme mislim kako se osjeća obitelj pokojnoga i to mi je jedino u mislima.

Kaže da je vjernik i toga dana nije imao nikakav loš predosjećaj i osjeća da je taj trenutak bio sudbinski namijenjen mu. 

- Cijeli život sam u nekom strahu od tog automobila i čovjek samo misli da to kontrolira potpuno - rekao je.  Na pitanje kako će nastaviti dalje i hoće li se vratiti na pozornicu, kazao je: - Ne znam kako ponovno stati na pozornicu. Nema druge. Ja moram pokušati ići dalje, moram živjeti, moram se baviti ovim poslom. 

Komentara 6

HR
hrza
07:19 11.11.2017.

Pretužno. Tko će sad divljat autom i gazit ljude?

GR
grodar
12:15 10.11.2017.

Ma zamisli

JO
Journalist007
15:32 10.11.2017.

Ooo... naš Tony odmah je postao vjernik čim mu se nešto loše dogodilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije