Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAGAN KOJIĆ KEBA

Severinin svekar oborio pješakinju: 'U velikom sam šoku'

Foto: Instagram
1/3
08.11.2017.
u 09:46

Bio sam s njom i njezinom obitelji cijelo vrijeme i hvala dragom Bogu da je djevojka dobro, pregledana je i puštena kući. Ne znam što bih rekao... Hvala na razumijevanju, rekao je za Blic.

Severinin svekar, poznati srpski pjevač Dragan Kojić Keba sinoć je oko 20 sati u Beogradu 18-godišnju djevojku M.Đ., piše Blic.
Djevojka s ozljedama glave prebačena u bolnicu, a još uvijek se ne zna stupanj njenih ozljeda.

- Ovim putem se i javno ispričavam djevojci i njezinoj obitelji. U velikom sam šoku, a najvažnije mi je da je djevojka dobro. Bio sam s njom i njezinom obitelji cijelo vrijeme i hvala dragom Bogu da je djevojka dobro, pregledana je i puštena kući. Ne znam što bih rekao... Hvala na razumijevanju, rekao je za Blic.

Inače, Kojić je dao krv na analizu, kako bi se ustanovilo je li bio pod utjecajem alkohola.

VIDEO: Kronologija od ljubavi do rata Severine i Milana

 

Komentara 3

MA
Marvin
10:36 08.11.2017.

Bilo bi dobro da se takovi ne kaznjavaju da bi imali sto vise takovih situacija , i da bi imali o cemu pisati .

AO
ante.oreskovic75
13:35 08.11.2017.

Sutra počinjem sa pretplatom na večernjak,bez mogućnosti odustajanja!Genijalni su,ovakove vijesti zlata vrijede!Nakon njih svi su zaista. u šoku,od jada!Zašto više nama normalnih novina i novinara?

RI
rikavac
17:35 08.11.2017.

Ja mislio on nevjestu oborio kad ono neduznog pjesaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije