Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA ČEGA NEMA

Split: Pritvoren diler heroina, kokaina, "speeda", ecstasya, marihuane...

kokain
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL/Ilustracija
19.04.2018.
u 12:16

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 46-godišnjak je uz kaznenu prijavu zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama predan pritvorskom nadzorniku, PU splitsko-dalmatinske

Splitska policija pritvorila je 46-godišnjaka sa zadarskog područja u čijem je automobilu kod Dugopolja u utorak pronašla 46 grama amfetamina, tzv. "speeda" i manju količinu heroina, da bi pretragom njegova stana na području Zadra pronašla još 23,5 grama heroina, 152 grama marihuane te manje količine kokaina, "speeda", MDMA-a i ecstasyja, namijenjene preprodaji na splitskom narko tržištu.

Policija je u četvrtak izvijestila kako je u utorak zaustavila osumnjičenoga na autocesti A1 kod Dugopolja, kada je u njegovu automobilu pronađeno 46 grama "speeda" i 0,4 grama heroina.

Pretragom stana na području Zadra pronađeno je još i 23,5 grama heroina, 152 grama marihuane, 4,7 grama kokaina, 2,2 grama amfetamina, 2,5 grama MDMA-a, 16 tableta ecstasyja, dvije vage za precizno mjerenje težine i novac, za koji se pretpostavlja da potječe od preprodaje droge.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 46-godišnjak je uz kaznenu prijavu zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama predan pritvorskom nadzorniku, PU splitsko-dalmatinske.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije