Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKCIJA NANA

Uhićen u Ljubljani: Pogledajte izručenje 'hrvatskog Escobara'

Izručenje Prnjata
Foto: MUP
1/3
06.04.2018.
u 15:34

Uhićen je 8. ožujka u Ljubljani, a osim njega u sklopu akcije Nana u Hrvatskoj i Sloveniji uhićeno je šest hrvatskih, dva nizozemska i jedan španjolski državljanin

Stjepan Prnjat, osumnjičen za krijumčarenje droge izručen je Hrvatskoj. Izručen je iz Slovenije, nakon što mu je na tamošnjem sudu prošli tjedna odbijena žalba kojom se protivio izručenju. 

Uhićen je 8. ožujka u Ljubljani, a osim njega u sklopu  akcije Nana u Hrvatskoj i Sloveniji uhićeno je šest hrvatskih, dva nizozemska i jedan španjolski državljanin. Sumnjiče se da su krijumčarili drogu iz Južne Amerike u Europu.

Uhićenja su uslijedila nakon što je policija u riječkoj luci zaplijenila 100 kilograma kokaina.

Komentara 5

Avatar heyhay
heyhay
16:35 06.04.2018.

Kad todorić iz Engleske stiže?

KA
karlodrago
16:16 06.04.2018.

Tko je veći mafijaš od ove dvojice na slici.?

DU
Deleted user
23:14 06.04.2018.

Kad se vidi tko brani te kriminalce sve više razumijem zašto su ljuti što Hajduk ne igra u Europi, puko šverc svega i svačega preko navijačkih bandi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije