Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAŠTIĆENI UDBAŠI
Povratak na članak

Spiegel tvrdi: Hrvatima u Njemačkoj još prijete - iz Zagreba

Josip Perković, Zdravko Mustać, Ivan Lasić, Boris Brneluić, Bruno Smokvina, Ivan Cetinić i Marin Modrić I dalje neometano žive u svojoj domovini, ističe se u tekstu Der Spiegela

Komentari 106

OB
-obrisani-
12:53 11.01.2011.

11.01.2011. u 12:46h pluki je napisao/la: Kako nije pa govori se o udbi i udbašima koji još djeluju u Hrvatskoj ---------------- Onda pričaj o Saboru. Nema stranke bez starog komunističkog kadra. Ne znam ima li Kerum svoju stranku.

VL
VO
virko_om
06:11 11.01.2011.

spiegel je u pravu, oduvijek se Hrvatima prijetilo iz Zagreba samo što su šefovali u Beogradu, tito koji je pobio na tisuće Hrvata, Kadijević koji je pokušao pregaziti Hrvatsku, Mesić koji je izdao i lažno svjedočio , štitio UDBA-še , još ih štiti jer je namjestio nasljednika u liku Yugojosipovića koji mu vraća usluge i poslušno ostavlja Perkovića mlađeg, hoda okolo po chetničkim spomenicima i ispričava se za sve i svašta, a kući čuva čuvara Golog Otoka jedinog Gulaga na Mediteranu, \"normalno je onda\" da ima za savjetnika Freda Matića koji je jugoslavenčina kao i on, koji kaže. \"svako u sebi zna jeli počinio ratni zločin\" pa nema straha od uhićenja, preporučujem Matiću i takvim neka idu u Srbiju kada joj toliko vjeruju, stara poslovica kaže : \" ni u moru mire, ni u srbinu vire\".

VL
Avatar emilsali
emilsali
22:31 10.01.2011.

Primetio sam da su Udbaško-oficirska imena sa zvučno-prštećim suglasnicima u domaćim filmovima i literaturi Obrad, Ozren, Gvozden, Krsman, Krcun,....sve sami jebači od čijih se imena ledi krv u žilama. Kako to da se niko nije zvao Miloje, Stanoje, Vukoje, Radoje,

VL
KO
kolovoz
20:00 18.01.2011.

moze li se stipe oglasit sad nakon ove za nas iskrene i cestite hrvate skandalozne akcije- tko to ucini

VL
DU
Deleted user
23:11 10.01.2011.

Pa kada su udbaši prešli u HDZ. Zbog njih se i ne smije proganjati zločince iz komunizma.

VL
IV
ivicas
21:46 10.01.2011.

izbrisano od udbe

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
22:00 10.01.2011.

Početkom 70-tih UDB-a nije postojala, već je postojala SDB. Tek toliko! I naravno, to već i vrapci znaju, Republika Hrvatska neće nikome izručiti svoje zločince udbaše, to je barem jasno, pa i po cijenu loših odnosa s Njemačko. Jer uu Hrvatskj su upravo danas bivši udbaši zaslužni i ugledni građani i dužnosnici Republike Hrvatske. Nekada, dok su služili u \"službi\", ubijali su nacionalno osviještene Hrvate. Uvijek su tu!

VL
KO
kolovoz
22:05 10.01.2011.

molim vas strpite se sad ce to nama sve lijepo i posteno objasnit nas sve nazocni mudri i vedri stipe mesic

VL
KO
kolovoz
22:10 10.01.2011.

jos malo strpljenja molim mora stipe konzultirat svojeg savjetnika

VL
Avatar ljutatrava
ljutatrava
22:11 10.01.2011.

..eee da nas hoće njemci blokirati i nema u EU dok se ove krvopije ne izruče... a ako uđemo,ako,--onda ih mogu strane službe strpati u auto i pravac minken:)..opet smo na dobitku..svačija rit dođe na šakret a za ove mi je drago...šta će reći El Prezidente,da sada čujemo jedan vic.

VL
ST
sttipe
22:14 10.01.2011.

znamo nenade..kontroliraju do zadnje kune u ovoj drzavi..sve zivo..kompletan sabor je njihov..samo se u zadnje vrime prikljucuju masonima,rozenkrojcerima,i slicnim tajnim drustvima,i jos dodatno ucvrscuju pozicije..mice ih gospodin bog,a djava donosi njihove sinove na njihove \"funkcije\"..

VL
KO
kolovoz
22:12 10.01.2011.

mladji perkovic ga upucuje na strijega-mora se postovat hijerarhija

VL
KO
kolovoz
22:24 10.01.2011.

bit ce da stipe mantra one kineske vjezbe za povrat mladosti valjda nece i vrijeme vratit u 45-u

VL
Avatar Aristarh
Aristarh
22:26 10.01.2011.

Udbaši su krivi za sve!!! Jedan udbaš \"vrijedi\" kao stotinu običnih građana. Treba ih upoznati da bi ih se znalo ocijeniti. Grupa povezanih udbaša vrijedi još više. Cijela udbaška struktura (kao u Sloveniji) vrijedi kao cijela država i šire. UU Hrvatskoj je udbaška struktura uzdrmana i načeta ali je još uvijek jača strana. Neuništiva Dinastija Perković za sva vremena - za sve predsjednike od Tuđmana do Josipovića je najbolji dokaz za to. Oni su bili Titova tajna policija vrlo jaka i vrlo organizirana. Kad su se u Beogradu Titoisti počeli mijenjati sa Miloševićevim (velikosrpskim) ljudima, nastalo je rasulo među njima na saveznom nivou. No, brzo su se pribrali i dok mi nismo ni sanjali o raspadu države oni su je već organizirali, zbog sebe prije svega a ne zbog nas običnih građana. veze su uspostavljene na nov način i podijeljene su zone djelovanja. Perković i njegovi ubrzo su montirali idealistu pomirenja Tuđmana \"preko dvojnog agenta Šuška i društva iz Kanade\" i osigurali sebi teritoriju u Hrvatskoj. Sada im ostaje još samo da si uljepšaju to što su si osigurali. Pod krinkom antifašizma uživaju blagodati Engleza i SAD-a. Provode detuđmanizaciju sa okupiranim Mesićem. Za rata su još neutralizirali opasne (za njih) emigrante-domoljube kao Miro Barešić i sl. sada nastoje što više branitelja oslabiti. generale su već desetkovali. Ostaje im još samo izigrati nekako ulazak Hrvatske u EU. I tu im se interesi poklapaju sa Englezima. itd itd. Ulazak Hrvatske u EU je zadnja šansa da ih se konačno oslobodimo.

VL
ZA
Zagorac
10:06 11.01.2011.

Konacno je vrijeme da se ti udbasi pohapse i osude na najteze robije!

VL
MA
mamut
22:38 10.01.2011.

Aristarh je najbliže onome što se doista događa, no nažalost nije u pravu do kraja! Ulazak Hrvatske u EU neće nas osloboditi ovih školovanih, profesionalnih, ali nažalost izuzetno opasnih ljudi! Nema šanse! Oni već danas imaju 2 plana: 1. dada ukoliko je ikako moguće doprinesu RASPADU Hrvatske kao samostalne države i 2. ako im to ne pođe za rukom (a nažalost na pravom su putu da uspiju, samo mi toga još nismo svjesni!...) - onda će se opet prilagoditi! Danas europskom politikom dominiraju Britanci kroz MI6, a naši udbaši mahom su bili ili su i danas i na njihovim jaslama! A Britanci nas vole nešto malo manje od Srba!

VL
OB
-obrisani-
22:40 10.01.2011.

Aristarh. # kako u MS?

VL
Avatar broz
broz
22:46 10.01.2011.

Da se 90-ih napravila lustracija,ovi gore spomenuti već bi davno bili,ako ne kod nas u Njemačkoj bajbokanisigurno.Ali što ćeš,komunisti su komunisti.Pa nisu početkom rata Mira Barešića Blaža Kraljevića,Paradžika ubili Srbi.A mi stoka sitnog zuba vjerovalinajmlađem Titovom generalu.Ali doći će jadan JURE FRANCETIĆ,A TAKAV BI NAM SADA ITEKAKO DOBRO DOŠAO.

VL
Avatar emilsali
emilsali
22:46 10.01.2011.

\"utjecajni političar Andrija Hebrang \" Moj Speigelu.....koje ti pogresne informacije imas............ Ili je Spiegel mislio na Uticaj Novca na percepciju Hebrangove stvarnosti

VL
OB
-obrisani-
12:41 11.01.2011.

Pluki, idi uzmi sedative. Tema nije HDZ.

VL
« 1 2 3 4 5 6 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.