Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sutra u 12:00 u Zaboku

Specijalna bolnica Sv. Katarina i britanska grupacija Operations Abroad Wordwide potpisuju ugovor o suradnji

'23.05.2011. Bolnica Sveta Katarina, Bracak, Zabok - Sveta Katarina, specijalna bolnica za ortopediju, kirurgiju, neurologiju i fizikalnu medicinu i rehabilitaciju. Bolnica se nalazi u sklopu Opce Bol
Foto: 'Matija Topolovec/PIXSELL'
1/3
10.04.2017.
u 16:04

Ugovorom se pokreće značajno pozicioniranje hrvatskog zdravstva u području medicinskog turizma, grane o kojoj se sve češće raspravlja u kontekstu golemog gospodarskog potencijala

Svečanost potpisivanja ugovora odvijat će se u prostorijama bolnice 11. travnja 2017.godine u 12:00h na adresi Bračak 8 u Zaboku. Potpisivanje suradnje će zaključiti doc.dr. Igor Borić te Ruth Taylor, članica uprave Operations Abroad Worldwide. 

Ovom važnom događaju za Specijalnu bolnicu Sv. Katarina prisustvovat će  prof. dr. Dragan Primorac, predsjednik upravnog vijeća Specijalne bolnice Sv. Katarina, članica upravnog vijeća Specijalne bolnice Sv. Katarina mag.oec., Jadranka Primorac te zbog značaja događaja, nazočit će i Andrew Dalgleish, veleposlanik Ujedinjenog Kraljevstva u Hrvatskoj.  

Operations Abroad Worldwide Ltd je vodeća prekooceanska zdravstvena agencija nastala 1999.godine s 50.000 uspješno liječenih pacijenata te iznimno snažnom mrežom od 80 međunarodnih priznatih bolnica u 40 zemalja.

Svi pacijenti su uključeni u „Total Care Package“  u koji ulazi kompletna dijagnostička obrada, njega, dijagnoza, operacija, rehabilitaciju kao i 12 mjeseci poslijeoperativno osiguranje. Jedinstveni koncept personalizirane medicine kojeg provodi Specijalna bolnica Sv. Katarina bio je ključan u uspostavi suradnje između ove  dvije tvrtke.

Specijalna bolnica za  ortopediju, kirurgiju, internu medicinu, neurologiju i fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Sv. Katarina europski je centar izvrsnosti s najmodernijom dijagnostičkom, terapeutskom i rehabilitacijskom infrastrukturom, prvenstveno za dijagnostiku i liječenje mišićno – skeletnih oboljenja, sportskih ozljeda, bolesti kralježnice te akutnih i kroničnih bolnih stanja. 

Bolnica je nositelj certifikata  „The Leading Hospital of the World“ čime se uključuje u popis rijetkih europskih zdravstvenih institucija kojoj je dodijeljena ova prestižna nagrada. U lipnju 2015. godine International Certification Association (ICERITAS) Specijalnu bolnicu Sveta Katarina, proglasio je „Najboljom privatnom bolnicom u Republici Hrvatskoj. 

Osim toga, Specijalna bolnica Sv. Katarina u kategoriji medicina ostvarila status “Superbrands 2016”  dok joj je u travnju ove godine uručena joj je prestižna nagrada za Best Regional Hospital i Manager of the Year.

Također, u tijeku je izbor pobjednika u kategoriji „The Award for Customer Focus“ gdje je Specijalna bolnica Sv. Katarina finalist. 

Specijalna bolnica «Sv. Katarina» 19 – 24, 2017 u suradnji s čuvenom američkom Mayo Clinic i International Society of Applied Biological Sciences (ISABS) organizira jedan od najznačajnijih svjetskih znanstvenih konferencija u 2017. u čijem radu sudjeluje i niz dobitnika Nobelove nagrade.

>> Sveta Katarina u Zaboku postala službena bolnica HNS-a

>> Hrvatskoj bolnici Sv. Katarina dodijeljena nagrada "The Leading Hospitals of the World"

Komentara 1

AO
ante.oreskovic75
17:37 10.04.2017.

Čestitam i svima u bolnici želim i dalje tako uspješan i humanitarna rad!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije