Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRIJEDNO PRIZNANJE

Hrvatskoj bolnici Sv. Katarina dodijeljena nagrada "The Leading Hospitals of the World"

Dragan Primorac
Foto: Sveta Katarina
1/3
27.02.2014.
u 18:36

Nagrada se dodjeljuje za izvrnost u područjima rada kao što su kvaliteta pružanja usluge i stručnost kadra

Specijalnoj bolnici za ortopediju, kirurgiju, neurologiju i fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Sveta Katarina danas je na svečanosti u Berlinu uručena nagrada "The Leading Hospitals of the World". Time je hrvatska bolnica uključila u popis rijetkih europskih zdravstvenih institucija kojoj je dodijeljena ova prestižna nagrada, koja se dodjeljuje za izvrnost u područjima rada kao što su kvaliteta pružanja usluge i stručnost kadra.

Predsjedniku Upravnog vijeća bolnice Sveta Katarina prof. dr. Draganu Primorcu nagradu je uručio dr. Ferdinand Jeute, predsjednik organizacije "The Leading Hospitals of the World".

Na današnjoj tiskovnoj konferenciji također je potvrđeno da Sveta Katarina zajedno sa svojim njemačkim partnerom Vitanas kreće s pružanjem svojih usluga na tržištu Europske Unije te je potpisan Ugovor kojim je Sveta Katarina postala partner u organizaciji ovogodišnjeg vodećeg europskog skupa o zdravstvu "13. Europäischer Gesundheitskongress", koji se ove jeseni održava u Münchenu pod predsjedanjem njemačkog senatora Ulfa Finka.

>> Splitski liječnik razvio revolucionarnu metodu liječenja bolova u kralježnici

Komentara 10

Avatar Riesenschnauzer
Riesenschnauzer
21:24 27.02.2014.

Hahahahah - to je placeno natjecanje udruge koja samu sebe naziva "The Leading Hospitals of the World"... Vrijedna je kao i sam Primorac. "0"

NV
novo vriijeme
10:32 28.02.2014.

Čitam u Jutanjem o ovoj temi i sad mi je stvano digao se tlak. Ova je bolnica dobila sredstva EU 17 milijuna kuna zahvaljujući Hrvatskoj državi koja je sufinancirala dio tih novaca a projekt je morao potpisati ministar zdravlja Ostojić.. U tom projektu sudjeluju stručnjaci iz desetak zemalja. Ono što bode uči jeste da u projektu nije nijedna hrvatska državna bolnica. Znači hrvatski porezni obveznici su financitrali projekt u bolnici u kojoj se ne mogu liječiti osim ako plate iz svog džepa. Gabrićev prijatelj i šef skandala dijaliza nije ni mogao ništa drugo smisliti a vi sada aplaudirajte i spremite novce kao i za Gabrića.

DO
doktorica
19:35 27.02.2014.

super,samo se tamo ne liječi preko HZZO-a

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije