Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pula

Spasite njemačkog ovčara iz šinteraja, prijeti mu eutanazija

njemački ovčar
Elena Čuljat/VLM
16.02.2012.
u 10:58

Pronađen je 9. siječnja ove godine u Puli, kod Istrinih skladišta u Industrijskoj zoni. Oko vrata je imao kožnatu ogrlicu pa postoji mogućnost da se izgubio, no njegov se vlasnik nije javio

PULA - Ne udomi li ga netko, ovaj će prekrasni njemački ovčar 9. ožujka biti eutanaziran u pulskom šinteraju.

Pronađen je 9. siječnja ove godine u Puli, kod Istrinih skladišta u Industrijskoj zoni. Oko vrata je imao kožnatu ogrlicu pa postoji mogućnost da se izgubio, no njegov se vlasnik nije javio.

Pas je smješten u šinteraju u Kaštijunu, iznimno je tužan i dobroćudan i hitno treba vlasnika velikog srca i siguran dom. Želite li mu pomoći, možete nazvati broj mobitela 099/3852020 ili voditelja šinteraja Pula na broj mobitela 098/9812580.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije