Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTMIČAR I DALJE U BIJEGU

Spašena djevojčica otkrila detalje: Mučio me, prijetio, radio ružne stvari...

Monika Karimanović (12)
Foto: Privatni album
1/2
02.01.2020.
u 11:30

– Rekao mi je da se zaposlio u školi kao domar. Zamolio me da uđem u auto, da mu pokažem kako da stigne do škole jer je i on krenuo tamo. Međutim, čim sam sjela u auto, odvezao me do groblja, pa u šumu – ispričala je djevojčica.

Dvanaestogodišnja Monika Karimanović koju je 20. prosinca oteo osuđeni pedofil Ninoslav Jovanović te ju je deset dana držao u ropstvu do detalja je opisala policiji kako je izgledala otmica od dana kada ju je presreo na putu do škole pa sve do pronalaska nakon neviđene policijske akcije u Srbiji.

– Dok sam išla u školu, zaustavio je auto pored mene i rekao mi da je zalutao jer je neki put zatvoren zbog izgradnje. Rekao mi je da se zaposlio u školi kao domar. Zamolio me je da uđem u auto, da mu pokažem kako da stigne do škole jer je i on krenuo tamo. Međutim, čim sam sjela u auto, odvezao me do groblja, pa u šumu – ispričala je djevojčica.

Jovanović, koji je u Srbiji poznat pod nadimkom Malčanski Berberin jer svoje žrtve prethodno šiša, zatim ju je ubacio u zemunicu kod Malčanske petlje, gdje joj je malo skratio kosu, a nakon toga je počela jeziva psihička i fizička tortura, pišu Novosti.rs.

– Mučio me, prijetio mi... Svakog dana tjerao me da pješačim po pet-šest sati i malo-pomalo me šišao, radio mi je ružne stvari. Stalno mi je govorio da policajci ne jure samo njega, već i mene, i da će nas oboje ubiti ako nas uhvate – kazala je oteta 12-godišnjakinja policajcima kada je pronađena. Zbog svega što joj je Jovanović govorio, prvo je rekla: "Nemojte me tući, molim vas, zovite mi mamu."

Moniku su pronašli vlasnici vikendice u kojoj ju je skrivao otmičar, a koji je po njihovu dolasku pobjegao kroz prozor.

– Vidjeli smo otvorena vrata na kući i čuli smo da je netko na katu pa smo pozvali policiju. Međutim, monstrum je tada iskočio kroz prozor na terasu pa je preskočio verandu i počeo bježati. Moj sin viknuo je da ima pištolj, iako to nije točno, pokušavajući uplašiti manijaka, ali ovaj je viknuo da ga ima i on i otrčao je. Ubrzo su stigli policajci i našli otetu djevojčicu na katu. Bila je preplašena, promrzla, gladna – rekao je Emil Živković, vlasnik vikendice.

Velika policijska potraga za odbjeglim otmičarem i osuđenim silovateljem i dalje je u tijeku.

Komentara 1

Avatar crvenikartonzbogistine
crvenikartonzbogistine
16:39 02.01.2020.

Zalosno ali svaka kazna sem smrtne je za ovog manijaka nagrada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije