Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pronašli je u grobnici

Spašena djevojčica Monika (12), otmičar u bijegu. Majka: Traži da je zagrlim, gladna je

Foto: RTS
1/3
29.12.2019.
u 16:42

Policija i dalje traga za Ninoslavom Jovanovićem

Opsežna potraga za djevojčicom Monikom Karimović (12)  napokon je završila. Nakon deset dana, Monika je pronađena u selu Svrljiški Miljkovac.

Srpski mediji navode kako policija točno zna gdje se Jovanović nalazi te očekuju da će ga uskoro uhvatiti. Očevici tvrde kako je pobjegao s nožem u ruci, a najnovije informacije navode kako prijeti da će se ubiti

Naime, srpski mediji javljaju kako je djevojčica pronađena u grobnici, u selu Svrljiški Miljkovac. U dobrom je zdravstvenom stanju, ali na njoj se vidi iscrpljenost. 

'Tražila je da vidi mamu' , rekla je Monikina majka, prenosi Kurir. Monika je komunikativna i svjesna, a trenutno se nalazi u Kliničkom centru u Nišu gdje se obavljaju pregledi.

'Čula sam se s njom. Moje jedino čedo. Moje malo dijete. Traži da me zagrli. Gladna je. Skupila sam hrabrosti da ne plačem. Čekam da se mi se policija javi da mogu da odem po nju. Izljubit ću je od glave do pete - u suzama je rekla Monikina majka, prenose Novosti.

'Presretan sam što je pronađena moja Monika. Najvažnije je da je ona živa. Rekli su mi da je dobro. Idem sad da je vidim prvi put od otmice. Hvala svima koji su sudjelovali u potrazi i koji su nam pružali podršku - rekao je Monikin otac za Kurir

Policija i dalje traga za Ninoslavom Jovanovićem (46), muškarcem koji je već osuđivani silovatelj, a u zatvoru je proveo 12,5 godina za silovanje iz 2005. godine. Jovanović je poznat pod nadimkom Malčenski berberin jer svoje žrtve prethodno šiša. 

Podsjećamo, Monika je nestala prije deset dana na putu do škole oko 7.30. U opsežnoj potrazi sudjelovalo je preko 600 policajaca, a u potragu su se uključili i lovci, psi tragači i brojni dragovoljci. 

Prethodnih su dana pronađeni i brojni tragovi, stoga je policija zaključila kako se Jovanović u blizini skriva s nesretnom djevojčicom.

Mještani su otkrili i kako su Jovanovića viđali tijekom cijelog ljeta te se smatra kako je cijelo vrijeme proučavao teren za bijeg nakon što otme svoju žrtvu. 

Ključne riječi

Komentara 42

DU
Deleted user
16:52 29.12.2019.

Vazna i lijepa vijest za sve DOBRE LJUDE.

DU
Deleted user
17:00 29.12.2019.

Jadno dijete. Hvala Bogu.

SV
SveJeUzalud
16:47 29.12.2019.

.....važno je da joj ništa zla nije napravio...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije