Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kći juana carlosa

Španjolska princeza optužena zbog porezne prijevare i pranja novca

princeza cristina
Foto: DPA/PIXSELL
07.01.2014.
u 10:05

Sudac Jose Castro u svojoj odluci naveo je da postoje dokazi kako je 48-godišnja Cristina, kći španjolskog kralja Juana Carlosa, počinila kaznena djela

Kći španjolskog kralja Juana Carlosa princeza Cristina optužena je zbog porezne prijevare i pranja novca, prenosi Reuters.

Nju je nakon duge istrage optužio sudac Jose Castro koji je u svojoj odluci naveo je da postoje dokazi da je 48-godišnja princeza počinila kaznena djela i pozvao je da se pojavi na sudu 8. ožujka.

Njezin suprug, bivši rukometaš Inaki Urdangarin, optužen je zbog pronevjere i drugih kaznenih djela povezanih s njegovom neprofitnom zakladom Noos Foundation.

Princeza i njezin suprug poriču optužbe.

>> Kraljev zet mora platiti jamčevinu od 8,2 mil. € ili ostaje bez imovine

Komentara 3

Avatar Kristijan Krkač
Kristijan Krkač
11:44 07.01.2014.

Katalonija nije Španjolska! Baskija nije Španjolska!

KR
kristijan1206
10:47 07.01.2014.

Trebala bi uzeti "dobrog" advokata, koji ce muljati i muljati, i kriviti srbijansku mafiju za taj zlocin. A Nobilo je expert u tom polju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije