Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zračna luka dubrovnik

Španjolac pipkao djevojčicu na plaži: Uhićen na aerodromu prije nego što je napustio Hrvatsku

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/3
11.08.2020.
u 16:28

Ako se tijekom predstojećeg pravosudnog postupka sumnje i formalno dokažu, može biti osuđen na vremensku kaznu do osam godina zatvora

Španjolski državljanin E. G. V. (43) uhićen je u Zračnoj luci Dubrovnik zbog sumnje da je počinio kazneno djelo spolne zlouporabe djeteta. Muškarcu je određen istražni zatvor u trajanju od 30 dana zbog opasnosti od ponavljanja djela te bijega iz Hrvatske. 

Djevojčica (13) požalila se majci da ju je Španjolac pipkao na plaži hotela Valamar Dubrovnik President na Babinu kuku, a majka je sve prijavila policiji te opisala kako je muškarac izgledao. Sve je potvrdilo i nekoliko svjedoka, a od pomoći će biti i snimke nadzornih kamera. Seksualni je predator uhićen nekoliko dana nakon prijave, a utvrdilo se i da je bio gost spomenutog hotela.

Kako je za Dubrovački vjesnik potvrdio glasnogovornik te istražni sudac dubrovačkog Županijskog suda Pero Miloglav, postupak prepoznavanja još uvijek nije službeno obavljen, ali će biti uskoro. Španjolac je porekao počinjenje kaznenog djela za koje je prijavljen i osumnjičen, a ako se tijekom predstojećeg pravosudnog postupka sumnje i formalno dokažu, može biti osuđen na vremensku kaznu do osam godina zatvora.

 

Komentara 1

CO
coky
17:42 11.08.2020.

Za ovo pitati Daliju (Orešković) , ako se čovjek pokaje, mam mu treba dati da neko dijete usvoji i ne bu više sam :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije