Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOGOMETAŠ DINAMA

Soudani zvijezda domjenka povodom obljetnice ustanka u Alžiru

Alžir
Foto: Hassan Haidar Diab
1/8
05.11.2014.
u 14:13

Gosti su mogli uživati uz tradicionalno izvorno alžirsko vino te alžirsku kuhinju, kus kus, pečenu janjetinu i slično

U povodu obilježavanja 60 godina ustanka u Alžiru veleposlanica Alžira u Hrvatskoj Farida Aïouaze u hotelu Westin priredila je domjenak.

Uz diplomatski zbor u Hrvatskoj nazočni su bili potpredsjednik Sabora Nenad Stazić, ministar zdravstva Siniša Varga,saborski zastupnik Milorad Pupovac, savjetnik bivšeg predsjednika Stjepana Mesića Budimir Lončar, bivši saborski zastupnik Tonči Tadić, direktor Arapskog centra u Zagrebu Mustafa Alajbegović, predstavnici arapskih zajednica u Hrvatskoj te brojne poznate osobe iz javnog i političkog života u Hrvatskoj.

Glavna zvijezda večeri bio je najbolji nogometaš hrvatske lige igrač zagrebačkog Dinama Alžirac El Arbi Hillel Soudani oko kojeg su sve svi okupili te tražili zajedničko fotografiranje ili autogram. Soudani, iako nije bio raspoložen za razgovor sa novinarima, kako je rekao, došao je na obilježavanje izuzetno važnog dana za njegovu zemlju obećao je da će dobro igrati utakmicu četvrtog kola Europske lige sa Red Bull Salzburgom i uvjeren je kako će pobijediti te da će on zabiti gol.

Gosti su mogli uživati uz tradicionalno izvorno alžirsko vino te alžirsku kuhinju, kus kus, pečenu janjetinu i slično.

>> Soudani ozlijeđen, Nigerija izgubila od Sudana!

>> Ingra i alžirski Cosider potpisali ugovor vrijedan 24 milijuna kuna

Komentara 5

SE
sestrićna
14:48 05.11.2014.

dobro pogledajte ko hrvatsku predstavlja..

TT
tik tak
14:32 05.11.2014.

Da ovdje vidimo večinu prijatelja njegove Države jednako kao i Hrvatske!!!

MN
Mar....nac
17:59 05.11.2014.

A kao slucajno ste zaboravili napisati protiv kojih su to tlacitelja podigli ustanak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije