Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUSRET NA VELESAJMU

Šostar: Nema potrebe za platformom CijepiSe, Plenković: Dobro, riješit ćemo to

Zagreb: Andrej Plenković obišao paviljon na Velesajmu gdje se provodi masovno cijepljenje
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/4
29.04.2021.
u 10:58

Od idućeg tjedna stiže 350.000 doza. Moramo dignuti apsorpciju i slati pozitivne poruke da je važno cijepiti se, poručio je premijer

Premijer Andrej Plenković danas je posjetio zagrebački Velesajam gdje se provodi masovno cijepljenje.

Razgovarao je sa zdravstvenim djelatnicima, a ondje je bio i Zvonimir Šostar, ravnatelj Nastavnog zavoda "Dr. Andrija Štampar".

– Od idućeg tjedna ćemo i ponedjeljak i petak raditi cijeli dan i subotu prijepodne da potrošimo sve cjepivo koje dobijemo – kazao je Šostar, a Plenković je dodao:

– Od idućeg tjedna stiže po 350.000 doza. Moramo dignuti apsorpciju i slati pozitivne poruke da je važno cijepiti se – rekao je Plenković, piše N1.

Premijer je rekao i kako sve "fino izgleda" te zahvalio svima.

– Danas u 11 imamo sve ravnatelje bolnica pa bismo ovdje prebacili liječnike iz bolnica. Nema potrebe za platformom, to govorim cijelo vrijeme – odgovorio je Šostar na pitanje novinarke o platformi CijepiSe, no premijer je pitanje prekinuo i kazao:

– Dobro, riješit ćemo to, čut ćete na Vladi.

Komentara 8

DO
domazl
12:45 29.04.2021.

Beroš od heroja Vilija postao luzer Seroš. -Platforma CijepiSe postala JebiSe. -HDZ od domoljubne stranke postao HDSS. -Plenković postao Pupović ili Plenkovac. - Od RH napravili su SAO Hr. Otišlo sve u tri mačke piterine. Još malo, biti će bježanije bez traktora.

NA
Nadalinaaa
12:48 29.04.2021.

Nema potrebe za platformom CijepiSe, ali netko ima potrebu za 4,5 milijuna kuna. U Francuskoj 24-godišnjak napravio sličnu platformu BESPLATNO, i još radi. U kriminalnoj hrvatskoj močvari ništa ne radi, a košta milijune.

DU
Deleted user
11:50 29.04.2021.

Pandemija ne postoji što sljedi masovna depopulacija, premještanje cjelokupne imovine sa dna i sredine na vrh; sljedeći moto za mase, na kraju „Ništa nećete posjedovati i biti ćete sretni“. To je zaključak Klausa Schwaba za završetak Velikog reseta; i potpuna digitalna kontrola nad svime – novcem, umom, osobnim zapisima i ponašanjem – kombinacija „Hrabri novi svijet“ Aldousa Hukleya i „1984“ Georgea Orvella.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije