Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SOMALIJA

Somalski islamisti oslobađat će strane taoce gusara

som
AFP
VL
Autor
Hrvoje Dečak
04.05.2010.
u 08:00

Dok je predstavnik islamističke milicije davao to obećanje, gusari su, neki zajedno s taocima, već pobjegli na kopno ili su otplovili na nekoliko stranih brodova koje su zaposjeli.

Somalski islamisti koji su zauzeli gusarska uporišta na obali te zemlje objavili su da će oslobađati sve strane taoce na koje naiđu. No, dok je predstavnik islamističke milicije davao to obećanje, gusari su, neki zajedno s taocima, već pobjegli na kopno ili su otplovili na nekoliko stranih brodova koje su zaposjeli.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
11:25 04.05.2010.

A ovo je tek priča za naivce, kao islamisti u Somaliji odjednom humanitarci i ne treba im lova od bogatunskih firmi sa zapada( ili istoka). I ne mi zaista neznamo tko su ti pirati, to je neki drugi OUR.

OB
-obrisani-
13:46 04.05.2010.

Imaju pravo da otmu svaki brod, dok im zapad neplati ciscenje obale za sve one radioaktivne kontenere koje su deponovali pred njihovu obalu....

OB
-obrisani-
14:29 04.05.2010.

RIZICA, volija bi te povest na vijaj kroz zonu... Pa da malo na krmi (straznji dio broda) protupozarnim crijevom tjeras Somalijca sa RPG-om na ramenu i knjizicom o ljudskim pravima u djepu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije