Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Pokupio" 35.000 kn

Solinjanin prodavao detoksikatore koje nema

kune, gospodarsko poslovanje (1)
Davor Puklavec/PIXSELL
01.10.2013.
u 11:22

Protiv njega su nadležnom Općinskom odvjetništvu podnesene kaznene prijave za prijevaru u gospodarskom poslovanju i za kazneno djelo iz Zakona o trgovačkim društvima.

Zbog prijevare u gospodarskom poslovanju policija je kazneno prijavila 31-godišnjeg vlasnika dvaju obrta iz Solina. Od svibnja 2011. do prosinca 2012. godine organizirao je prezentacije uređaja za "detoksikaciju organizma", ugovarao prodaju i unaprijed, uglavnom u gotovini, naplaćivao uređaje koje nije imao te ih nikada nije isporučio.

Sumnjiči se da je na takav način oštetio devet osoba za ukupno više od 35 tisuća kuna. Također, obrti čiji je vlasnik nalaze se dulje vrijeme u blokadi. Protiv njega su nadležnom Općinskom odvjetništvu podnesene kaznene prijave za prijevaru u gospodarskom poslovanju i za kazneno djelo iz Zakona o trgovačkim društvima.  

>> Dubrovčanin (57) protupravno stekao 14 milijuna kuna

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije