Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobila otkaz

Šokantne snimke: Mađarska snimateljica nogama tukla izbjeglice

Mađarska snimateljica tukla izbjeglice
Foto: YouTube
1/2
09.09.2015.
u 00:15

Snimateljica je radila za mađarsku N1 televiziju, a nakon ovog incidenta dobila je otkaz

Snimke koje su stigle iz Mađarske šokirale su svijet. Naime, u trenutku kada su deseci izbjeglica pokušali pobjeći policiji u mađarskom kampu na terenu je bila i jedna snimateljica koja je nogama udarala izbjeglice. Na drugoj snimci vidi se kako postavlja nogu ocu koji je u rukama držao dijete i koji se spotaknuo na njezinu nogu i pao na zemlju.

Snimateljica je radila za mađarsku N1 televiziju, a nakon ovog incidenta dobila je otkaz, prenosi Washington Post. – Danas se kolegica N1TV-a ponijela neprihvatljivo kod prihvatnog centra Roeszke – izvijestili su na službenim stranicama televizije i dodali da je dotičnoj snimateljici otkazana suradnja.

Snimke snimateljice proširile su se društvenim mrežama gdje su mnogi zatražili ispriku od televizije, a neki su istaknuli kako je ovakvo ponašanje dokaz da mnogi mađarski novinari i mediji podržavaju premijera Viktora Orbana koji vodi strogu politiku prema izbjeglicama.

Podsjetimo, mađarski ministar obrane Csaba Hende jučer je podnio ostavku jer se ograda na granici, kojom žele spriječiti daljnji ulazak izbjeglica i migranata u zemlju, presporo gradila.

>> Mađarski ministar podnio ostavku jer se presporo gradila ograda na granici

>> Mađarska uskoro na granicu sa Srbijom šalje i vojsku

Komentara 97

Avatar mason
mason
23:40 08.09.2015.

Ja vidim na ovoj slici da se on sam spetljao i pao.Treba zenu vratiti na posao.

DU
Deleted user
23:41 08.09.2015.

Dosta je medijskih lazi I pljuvanja po nasoj kulturi. Sigurno je istina dugacija I tu se ima dosta toga objasniti a ne samo tako napisati da ih je ona "udrala nogama". Dosta vise. Ovaj liberalizam je smrt zapadne civilizacije.

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
23:44 08.09.2015.

Ajde šta se čudite, šta mislite da bi oni sa nama kršćanima drugačije postupali, sve bi oni nas podavili u čaši vode, izuzev možda ovih dežurnih nounarskih labaratorijskih štakora tipa dežulovića, tomića i onog šta ga u rođenom gradu zovuovu shupak, samo da mi je dočekat dan kad ovaj trio fantastixus krene u bježaniju a ovi koje oni sad toliko svesrdno podržavaju dočekaju isti oni koje sad oni svesrdno brane, dabogda vam se želja ispunila.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije