Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
završio na hitnoj

Šok na kupanju: Napao ga dabar na Dobri i ugrizao do krvi!

dabar,napad,krunoslav zovko (1)
Foto: Krunoslav Zovko
1/3
26.07.2013.
u 15:50

Išao sam plivati, a kada sam se okrenuo da bih se vratio, osjetio sam ispod nogu da me nešto dodiruje, snažno gura. Tada sam osjetio ugriz na donjoj bočnoj strani leđa, prepričao je napad Krunoslav Zovko

Odlazeći na redovno kupanje u Dobri, Krunoslav Zovko nije mogao ni sanjati da će se na njega okomiti i ugristi ga dabar!

– Dobro sam prošao – ustvrdio je Zovko prepričavajući za Radio Mrežnicu nesvakidašnji incident koji se dogodio prošle subote oko 19 sati na tzv. Fanjkovu kupalištu u Zadobarju.

– Išao sam plivati, a kada sam se okrenuo da bih se vratio, osjetio sam ispod nogu da me nešto dodiruje, snažno gura. Tada sam osjetio ugriz na donjoj bočnoj strani leđa. Voda je bila metar dubine. Okrenuo sam se i vidio krv kako mi ide prema kupačima pa vidim glavu i to smeđu koja je zaronila – ispričao je Krunoslav dodavši da je u tom trenutku unatoč svom invaliditetu vrlo brzo izašao van preko kopriva i šiblja.

– Grebao sam kao pas – opisao je slikovito svoj bijeg iz vode nakon kojeg je otišao na hitnu gdje su mu sanirali ranu, dali antibiotike, a primio je i tri injekcije protiv bjesnoće. Događaj je prijavio i policiji, a kome god je rekao što mu se dogodilo izazvao bi smijeh. I on se danas svemu smije, međutim, u trenutku ugriza do smijeha mu baš i nije bilo.

Kao osobi s osamdesetpostotnim invaliditetom, Zovku je plivanje jedina fizička aktivnost. Nakon ovog događaja nije siguran da će brzo zaplivati, a brine se i za sigurnost svoje obitelji, suprugu i tri kćeri koje su kobnog fana s njim bile na kupanju. Stoga apelira na sve kupače da budu oprezni.

Profesor Marijan Grubešić koji proučava dabrove potvrdio je da je vjerojatno riječ samo o udarcu zubima jer da je bio pravi ugriz, onda bi ozlijede bile bitno teže.

>>Dabar do smrti izgrizao ribiča u Bjelorusiji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije