Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pun gostiju

Šok na jutarnjoj kavi u Puli: u kafiću se urušio strop

strop
Hrvoje Jelavic/PIXSELL/Ilustracija
16.10.2017.
u 14:42

Nakon ovog nemilog događaja odmah je stigla Hitna. Na sreću nema ozlijeđenih

Dok su gosti mirno ispijali jutarnju kavu u jednom kafiću u Šijani u Puli iznenada je sa stropa pao komad konstrukcije.

- Odjednom se čuo jak tresak, kada sam pogledala vidjela sam konobaricu vani u šoku, blijedu kao krpa, koja se trese. Tada sam vidjela unutra da se strop urušio, ljude u prašini ispod konstrukcije, koja ih je, srećom, samo okrznula po rukama. Moglo je biti gore, da im padne na glavu. Ljudi dugo nisu mogli doći sebi. U međuvremenu smo pozvali Hitnu pomoć koja je brzo došla, na svu sreću nitko nije stradao - rekla je za Glas Istre jedna žena koja je svjedočila nemilom događaju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije