Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLETJELA VEĆINA AUTOMOBILA

Snimljena teška nesreća: Šleper koji prevozi aute zapeo na pruzi u SAD-u, u njega se zabio vlak

Pixabay/Ilustracija
14.04.2023.
u 19:49

Alexander Quintero, koji je snimio katastrofalni sudar dok je bio zaustavljen na kolniku, rekao je da se činilo kao da je prikolicu zahvatila poplava uzrokovana jakom kišom

Prikolica šlepera koji prevozi automobile zapela je zbog kiše na željezničkoj pruzi na Floridi, a potom se u nju zabio putnički vlak. Nesreća se dogodila u srijedu oko 19.45 sati po lokalnom vremenu, a cijeli je događaj snimljen. 

Odletjelo je šest od osam automobila koji su bili naslagani na prikolici, a najmanje jedan od njih odvučen je pod vlak. Srećom, u nesreći nitko nije ozlijeđen, navodi New York Post

 

Alexander Quintero, koji je snimio katastrofalni sudar dok je bio zaustavljen na kolniku, rekao je da se činilo kao da je prikolicu zahvatila poplava uzrokovana jakom kišom.

“Pokušao je ići naprijed i primijetio sam da su mu se kotači počeli okretati i da se uopće nije pomicao. Shvatio sam da je zaglavio na pruzi. Pogledao sam u retrovizor i primijetio svjetlo vlaka koji dolazi iza mene", rekao je. 

"Vlak je išao brzo i koristio trubu, no kamion se nije pomaknuo sve dok se vlak nije zabio u prikolicu i prepolovio je", rekao je Quintero.

Ključne riječi

Komentara 1

FO
forfun
21:00 14.04.2023.

B me k ta tu vijest

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije