Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZVALI CIJELI GRAD

S 18 se udala za svog prvog bratića, mladoženja imao čak 73 kuma

Youtube screenshot
19.04.2022.
u 14:21

Ove raskošne zaruke osigurala je mladenkinja obitelj plaćanjem miraza koji inače zna iznositi i do gotovo 900.000 kuna

Obitelji putnika u Irskoj poznate su po svojim običajima u prosincu kada kreće sezona vjenčanja, nakon čega idućih deset mjeseci provedu putujući. 

Svaku sezonu, kada zna biti i do 10 vjenčanja tjedno, pomno prate i televizijske kamere Channela 4. Jedno takvo vjenčanje snimljeno je između Chantelle Kielly (18) koja se udala za svog prvog rođaka Jima, a na proslavu je bio pozvan i cijeli grad, piše The Sun

Ove raskošne zaruke osigurala je mladenkinja obitelj plaćanjem miraza koji inače zna iznositi i do gotovo 900.000 kuna. Mladenka Chantelle odlučila je imati sedam djeveruša koje su imale šarene kreacije, a odlučila se i za bijelu raskošnu haljinu s čak 20.000 kristala. 

Mladoženja Jim s druge strane nije se toliko fokusirao na odjeću koliko na uzvanike, pa je odlučio imati čak 73 kuma!

- Oni su stvarno dragi ljudi, a njihove djevojke su vrlo ugledne. Oni su svi obitelj i svi su nekako povezani, zbog čega i sav novac ostaje u Rathkaeleu - komentirala je dizajnerica haljine koja je prisustvovala na vjenčanju. 

Komentara 17

MO
modovisisajteMaraschino
14:45 19.04.2022.

"putnici"... to je kao drugo ime za određenu manjinu?

SI
siny
17:34 19.04.2022.

Ciganska posla

JP
josip.pivar11
17:47 19.04.2022.

Pa mogao je sve uzvanike prozvati kumovima pa bi ih bilo još i više. Inače su na vjenčanju samo dva kuma ili svjedoka koji se službeno i potpisuju. Svi ostali su 'garnirung' svadbe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije