Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVILA VIDEO S GROBLJA

Snimka na TikToku postala viralna: 'Kad sam vidjela čiji je to grob, znala sam što moram učiniti'

Ilustracija
Pixabay/Ilustracija
09.03.2024.
u 23:10

"Presretna sam što mogu ovo učiniti za obitelj", istaknula je influencerica iz Amerike

Influencerica iz Amerike bavi se čišćenjem grobova i nadgrobnih spomenika te takav sadržaj objavljuje na društvenim mrežama. Iako se time proslavila, ona čisti i brojne druge predmete i površine, uključujući javne toalete. Jedan od njezinih popularnih videa na TikToku pogledalo je preko 29 milijuna ljudi, a on prikazuje kako čisti spomenik bebi koja je umrla 1979. godine.

"Kad sam vidjela čiji je to grob, znala sam što moram učiniti", rekla je te pažljivo očistila nadgrobni spomenik malenog Davida koji je preminuo 12 dana nakon rođenja, prenosi Fenix magazin.

"Ne mogu shvatiti koliko je Nellie (majka) patila nakon što je izgubila bebu. Nadam se da će na kraju pronaći mir, ne znam je li David imao još nekoga u obitelji tko je danas živ, ali mogu samo zamisliti kako je to posjetiti grob nekoga koga voliš. Presretna sam što mogu ovo učiniti za obitelj", istaknula je. 

@_the_clean_girl

Cleaning A Baby’s Grave For Free 🩵

♬ original sound - The Clean Girl

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije